Ostalo > Razne offtopic teme :)
Potres !!!!!
dario007:
Jedan veliki problem oko te organizacije poslova je sluzba 112,jer se ne radi metodom ajmo u ulicu i rijesavati sve po redu,nego ide po pozivu,pa onda ekipa prodaje zjake dok ih se ne preusmjeri na novu lokaciju.
Druga stvar moras razumjeti da je tamo otislo jako puno dobrovoljaca iz vatrogasnih drustava i da poneki ljudi nisu za to da se penju po krovu i rade tamo tko zna sto.Opet s druge strane moraju ljudi malo odmoriti,popiti i pojesti ponesto itd.
Znam cijelu situaciju jer mi je vecina ekipe dole,sto preko DVD-a,sto preko JVP-a.I nije istina da su svi samo u Petrinji jer nitko od moje ekipe nije bio u samom centru Petrinje.
Kum mi je danas bio bas sa ovom ekipom HGSS-ovaca na sanaciji krovova...
Kako bilo da bilo ljudi su tamo sa voljom i zeljom da pomognu,pa makar raznosili i vodu,tako da nije lijepo da se slusaju price i sere po ljudima.Desilo se sta se desilo i rijesit ce se sve pomalo.
Meni je zao da nisam mogao otici pomoc ljudima,jer sam dvije nocne,a od 4 zaposlena.su 3 na bolovanju pa je opci kaos i ne mogu se zamijeniti.Ali eto bar sam pomogao nasem forumskom kolegi oko sanacije krovista na kuci.
srunner221:
Ja niti serem po njima niti me boli rac** jel rade ili ne rade. Ali da slusam kako oni rade ili su organizirani to necu trpit niti slusat jer su pusta sranja. Stajali su pored svakog krova i nisu pomogli nista, bilo je dvorista di su mogli rijesit sutu, bilo je zednih ljudi kojima su mogli donjet vodu (nisu), mogli su nama sa dvorista nosit crijep na tavan (nisu) ali ono sta jesu je 2h i 30 min stajali i zjake prodavali, tako da svaka cast onima koji nesto rade a ostale koji su tamo da mogu rec kako su bili i naslikavaju se nabijem na k**ra*. I toliko od mene.
dario007:
Nisam ni rekao da ti seres,uostalom ima svakakvih likova,pa vjerovatno i tih koji su se dosli slikat dole.Ali opet vecina je isla dole da se pomogne ljudima,ne treba sad glavu razbijati sa pojedincima.
:hello:
srunner221:
Ma sve jasno samo sam se sad malo "uzbudio". Ja sam iso sebi za dusu i da pomognem tim ljudima ne zanima me nista drugo ali s druge strane me obuzme i lagano ljutnja kad otvorim neku drustvenu mrezu i vidim da ih ima milion koji se samo naslikavaju umjesto da pomognu, naravno ima jako puno ljudi koji se stvarno ubijaju od posla mslm svi koji su dosli radit nesto ali onda vidis ove klosare sta drkaraju samo ono aaa fuj...
PchelaUbica:
Vidim da neki za dusu i pljackaju po rusevinama. Dno dna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju