Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ekstremno duga putovanja sa skuterom
Corector:
Ovakva ruta ti se obradjuje na nacin da odaberes autocestu za prvih nekoliko drzava i te dijelove jednostavno ne pamtis jer ih "preskaces" i onda tamo na cilju, zemlji odrednici ides sporije i opustenije. To je otprilike tako kad ides bas daleko kroz vise zemalja.
E sad ovo glede svakodnevnih odvaljivanja po 400, 500km i nije tako strasno pogotovo s maxi skuterom. Ali to ti sve ovisi koliki ti je prosjek brzine, jer ako ces se vucarati po jakim zavojima i naseljenim mjestima, to ti je kao 1000km autoceste. Ako ce te prati kis, i jos si negdje u planini, e to je onda veoma sporo. Recimo da radis to 7 dana za redom. Prvi dan ces prevaliti. Drugi ce ti biti jebeno tezak, pogotovo u zadnjoj polovici. Treci dan ces posustati, a cetvrti ili peti, stize superkompenzacija, i tu peglas dalje ko lud, a onda dalje si jos spremniji :D Prilagodi se covjek svemu.
Ovo sto smo mi vozili grupno po HR, ispada da u jednom danu nije problem odraditi do 350km. Sve preko toga je vec van zone gusta, odnosno hardcore verzija tripa.
ljubo46:
Meni se jednom desilo tocnije 2014g dok sam imao gileru nexus 500. Isli ja i zena bjelovar- medugorje preko 600km u danu treba napravit. I jbt negdje oko peruckog jezera nakon cca 400km prijedenih ja stao i kazem zeno ja ne mogu dalje. Mene neki jebei umor ulovio ja nisam mogao ni sjedit ni vozit mislio jbt gotovi smo sta sad.
Reko nista stali
Jeo hodao okolo. Malo sokovi čokoladice i kad gle cuda za jedno pol sata odmora ja ko nov. I onda sam.imao osjećaj da mogu jos 400km prijeći. Hahah samo po gasu :icon_thumright:
challenbeen:
hvala vam svima na feedbackovima, baš mi je to tribalo... takve informacije me žive zanimaju!
Planiram se svakako psihički i fizički pripremati za tripove. Lagano padaju odluke i želje, tako sa time i planiranja!
avr freak:
slično, dobar serijal uz puno love. Ima i rezime, 44 dana. :icon_thumright:
dinko1981:
Ako zelite vidjeti kako izgleda prava avantura popratite malo ovog lika
https://m.youtube.com/user/c90adventures
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju