Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ekstremno duga putovanja sa skuterom
Krunc:
I meni je najbitnije naći smještaj. Odnosno, volio bih kad bi sve ispalo spontano i svaki dan našao smještaj tamo gdje se u tom trenutku nalazim. Jer negdje će mi se svidjeti, pa ću ostati dan, dva, pa idem dalje. Po vinarijama i sličnim mjestima bih ostao cijeli dan. Znači dođem, probam nekoliko vrsta vina i taj dan ostajem tamo, možda čak i drugi dan. ;D
I mislim da ne bih prelazio više od 200 tinjak km dnevno. Zato bi mi za predviđeni krug, odnosno ovaj predloženi, samo malo prošireni, trebalo 50ak dana. Iako i npr putovanje do ZD ili ST, pa u Anconu, pa do juga Italije uz more i onda do sjevera Italije uz drugu stranu obale me isto jako privlači. Možda nije tako ekstremno dugo putovanje, ali vjerujem da bi bilo super.
challenbeen:
Taj đir Split - Ancona je i meni u planu za ovu godinu, odnosno preko Rijeke na Anconu pa na Split i onda na Pag... Mogli bi taj đir svi isplanirati da nas ide više?!
Corector:
Dobar je taj djir za Italiju pa brodom preko.
Kombinacija s brodom mi je zanimljiva, kako godine lete, bojim se da Italiji budem dao prednost u drugom zivotu, jer treba se maksimalno cuvati u ovom, jos je sad tako preporucljivo za opce dobro... :D Ma prosao sam je od krajnjeg sjevera do krajnjeg juga, i isto tako od zapada do istoka, pa su mi napetije neke druge destinacije.
Bila je neka vizija tak s brodom preko pa se dokopati Korzike.
Taj srednji i juzni dio je vise za povijesne znamenitosti, a planinski sjever je vozacki nastrojen, pa sad kome sto vise nedostaje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju