Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ekstremno duga putovanja sa skuterom

<< < (5/7) > >>

zvonkec92:
Tog lika i ja pratim, samo ne kuzim zasto svugdje spominje da vozi hondu a na masini pise Lifan  :drunken_smilie:, znaci ako vozi sa kinezom moramo mu cestitati i priznati da ipak kinezi nisu takvo smece kako zatucani balkanski narod misli

dinko1981:
Nisam primjetio taj detalj sa Lifan masinom mada je do sada promjenio vec 90% tog motorica na svim tim putovanjima pa je stavljao gdje je sta pronasao. Popravljao ga je u raznim "supa" sevisima u pripizdinama a i ovlastenim servisima koji nisu bili puno bolji

Krunc:

--- Citat: challenbeen - 21 Prosinac, 2020, 21:57:14 ---

Ovo je za sad samo akademsko pitanje! Samo me puca na razmišljanje!
7.000 kilometara u 12 do 14 dana vožnje.

Koji bi vi skuter uzeli? 4t? 2t? 50cc serijala? naturpijani? 200cc ili više? Što bi sve servisirali na skuteru prije polaska? Što bi zapravo sve ponijeli sa sobom? pogotovo od alata? išli bi grupno ili sami? ajmo malo pokrenti temu, možda nešto smislimo

--- Kraj citata ---
Ovo ti je super krug. Ja imam sličnu želju. Išao bih skroz gore kroz Portugal, pa sjeverom Španjolske i onda kroz Francusku, Njemačku, Češku, Slovačku, Mađarsku i onda doma. Prvo me pati ova korona situacija, pa bih trebao promijeniti stroj, iako bih mogao i sa x7icom i onda na kraju mi fali vremena. Išao bih sa suprugom i mislim da bi nam trebalo 50ak dana da to laganini obiđemo.

d0mo:
Da idem sa fantomom ovaj dzir do slovenija nervoza

challenbeen:
Ja bi to odradio bez problema sa dragom u 15 do 20 dana. Jedini nam je problem isplanirati sve to, tako da je ta dionica stala na čekanje. Nisu problem ni pare koliko je to hebe*o planranje svega toga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju