Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ekstremno duga putovanja sa skuterom
challenbeen:
Zanimljive ispovjesti, tocno to što me zanimalo...
Što bi sve od alata i opreme ponijeli pa makar ljeto bilo?
Razmisljam i o ugradnji bocnih kuferićaa :D
ljubo46:
Plasticne vezice
Izolir traka
Svjecka
Set za krpanje gume
Kombinirke
Kljucevi tj gedora par
Ps nikad nista nisam imao sa sobom :toothy12:
Corector:
Ja mislio opet Suhi :D
Ajde ti bi jos i mogao ovo odvalit, ne sumnjam, Xmax i samo gas, tu je zagarantirano sve, onako fino gospodski i ziheraski.
Medjutim s 50ccm, to je cista ludost. Ali feeling je zato jedno 10x bolji, jaci, kvalitetniji, dugotrajniji, pamti se zauvijek hehe
dacerovs:
E vidis ja sam tip koji bi se vecinom vozio i stao uglavnom tocit gorivo i u veca mjesta.
Kad se uzme pravi ritam to je milina i 300-400km je pusi smouk dok vec od 500km na dalje moras ima udoban skut da ti ne razvali rit.
Evo za primjer cu uzet svoj bivsi skut Pia X8, znaci preko 500km u danu odradeno sa njim od Zg do Senja pa Karlobag i nazad premo Gospica itd itd, ja sam drugi dan bio ko nov, znaci nikakvih bolova u misicima nema bolova trtice nema bolova nikakvih znaci taj skut ima fenomanalan polozaj za vozit.
Peglao sam 100 cijelo vrijeme, u punom gasu non stop. Rucka gasa je bila ili on ili off.
Na duzim ravnicama i ako je islo lagano nizbrdo sam hvatao kolko je god mogao ic i ujedno te taj adrenalin odrzava koncentriranim.
A usporedim li ga sa Nmaxom i trip od 400km i danu, eeee tu sam vec imao lagane bolove na trtici ali s time da sam imao suvozaca iza sebe i to je puno drugacija voznja, takva voznja vise umara.
Uglavnom, za vece tripove od 700km na dalje treba se pripremiti, di ces stat di ces pojest nesto pratit vrijeme i tako jer ako ostanes u 12:00h u noci na nekoj pustopoljini di moras molit boga da se nes ne sjebe na vozilu onda je to muka isusova.
challenbeen:
Xmax je opcija no1 radi udobnosti... nista drugo me niti ne zanima. Za sad je bio plan ici na svaki trip 300-500 km duži... nisam psihicki pripremljen da bih odmah spičio 7.000 km trip samo tako...
Zato bih se na svaki nacin pripremio. Cura mi ludi, vec joj je slabo na sami spomen, al zna ako ne ode samnom... da ce bit urnebes hahaha :D
Primam i suputnike ako je tko luuud kao i ja :) trip2022 oujea
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju