Tehnički kutak > Blokade
Runner sp 50....limic na karburatoru
srunner221:
Meni je 70cc trosio na otvorenoj ko tebi ta pedesetka... volim ove nove sta dodu pa prosipavaju pamet a ovo sto je pcelica reko stoji 1/1.
SCANIA R500:
Ok.... Ti si jedan od onih sta znaju ustelat skuter.... Nemoj se odma ljutiti...... Samo sam htjeo reci da ima puno koji ocito neznaju a daju savjete kako i sta.... Ja sam novi u ovome zato sam i pitao ono sta me muci oko paljenja skutera bez coka.... I COREKTOR je odg.. Ono sta me zanimalo....i ovaj iz zvečaja to sam tek sad skuzio :headbang: vidim da se kuzi....
Tomi_ZG:
--- Citat: SCANIA R500 - 27 Studeni, 2020, 11:46:54 ---Pa ne voze svi po zg po gradu tu koji su na forumu..... Citajuci skuzio sam da ekipi te 50-ke...mahom trose po 5l...govorim za cistu serijalu jer sve ovo dalje sa tim kitevima i to....
--- Kraj citata ---
Pa dobro jutro,ali po Zagrebu pia 50 sa rezo spuhom pod normalno troši do 5 litara,pogotovo ak je većina vožnje on/off gas,takvo stanje je i kod mene,a dobro je uštelan,nema tu neke pomoći,takvo je stanje zbog stalno ful gas pa kočnica svako malo,plus piaggio portmapa takva kakva je,a i kome je presudna ta litra benzina,nek ide biciklom onda
SCANIA R500:
Tomi sve ok... Znam to..... Samo sam se osvrnuo na to da ovdije pun k...ac ljudi pisu glupe savijete sta i kako... Jer sam puno citao dok sam svoga ustelavao...... Evo tu si i ti... Corector....i ima vas jos dosta po cijoj sam sabloni stelao i cije savjete primjenio.... Svaka cast..... Al moram ti priznati da si me zaj#bo :frajer:... Sa 6.1 malosi rolama i sc 08 auspuh... Seriski vario.... Ti sam popusio domaćinski :toothy10: citao tvoje posrove.... Jer vidim da se kužiš.... Al jbg kod mene neide... Nego 5.3g.....a runnerče je 2003...sa hiper 2 masinom... :dontknow:
Tomi_ZG:
Zaj#bo si se sam,nisu tuđi setupovi sveto pismo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju