Tehnički kutak > Blokade
Runner sp 50....limic na karburatoru
SCANIA R500:
Poz decki.... Novi sam ovdje..... Ovako runner sp50 2003....kupljen u 6mj......prvi moj cvaja poslije batine.. :toothy12:.... Ovako.... Kupljen u okolici zapresica i vozio ga za ogulin..... Trosio ko smug.... Cisti je seriala... Skinuo sam samo org auspuh onaj sfrkani... Pise sc30.... I stavio sc 08......e sad sredio sam sve sta je trebalo..... I doveo potrosnju na 3...do 3.5.....ali bez limica..... I sad neki dan stavio limic i cini mi se da vise pije.... Ili je to radi hladnog vremena..... :frajer:.... Citao sam tu po forumu svasta i hvala vam svima puno ste pomogli u stelanju..... Nastelao sam ga odlicno......e da i stavio sam rucni cok..... Pali na - 2 bez coka na zub.... Procitao sam tu da je to znak ne ustelanog frgica.... :dontknow:... Pa me to sad zbunilo.... Eto ako ima ko vremena neka mi odgovori..... :headbang:
matija84m:
Pa ako je bilo dobro bez limica zakaj si ga stavljal sada?
Sada bi pak trebal opet stelat karb. Stavit manju diznu i tako. Po meni bolje skinut limic i vozi :headbang:
SCANIA R500:
Prestelao sam ponovno.... Spustio iglu i saraf smjese opet postelao..... Dizna ostala ista 58......
SCANIA R500:
Normalno ide i sa limom i bez lima.... Ne troksa nista.... I sada na ovoj temp..... Pali bez coka ??? ??? ???
aragonY:
Pa saberi 2 i 2.. hladna mašina želi više goriva nego zraka da bi radila normalno na leru pa zato pali bez čoka odnosno dobio si efekt stalnog rada pod čokom.. ti si ogranicio ulaz zraka, dakle sada je vise goriva nego zraka u smjesi. Masina neprimjetno na silu guta "visak" goriva(veca dizna nego sto je potrebna) ali uspijeva ga nekako ispljunuti bez nuspojava jer je to mrtva ne toliko osjetljiva 50ka.
Dakle dajes mu da guta taj nepotrebni visak goriva jer si smanjio kolicinu zraka koji ulazi u karb sto se u praksi projicira kao neiskoristivost potencijala usisne površine.. ukratko, ne rjesava se to spustanjem igle i stelanjem sarafica smjese.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju