Tehnički kutak > Blokade
Runner sp 50....limic na karburatoru
SCANIA R500:
Znam... Salim se.... Učim polako.... Imam 4 banke.... I kupio tog cvaju... I iskreno... Fasciniran sam sa tim govancem.... I uzivam u voznji sa njim....samo sam htjeo reci da sam se izj#bo ko majmun sa tim diznama.... Evo i ti si napisao da imas 62 sa rezom i da razmisljas ici na 60....ispravi me ako sam krivo napisao.... I tu sam sku]žio... Kakva 64 na cistoj seriali..... Isao na 58....i mislim da je ok.... Ne prelazi mi 3.8 mjesovite moznje...... I da... Meni je potrosnja bitna..... Volim da je to sve na 100 posto.... Jbg takav sam
Tomi_ZG:
Ja sam sad na 72 dizni,ali na velikom airboxu,potrošnja je otprilike ista ko i sa 62 na malom airboxu
SCANIA R500:
Da... To vi sta se kuzite u to mozete kemijat.... Ja sam trazio odgovore tu za cistu serijalu....jer ne kuzim se u te pi*darije bas.... Za sada samo serijala i meni cis dovoljno.... Od 0 do 83 po satu ide super... Ne troksa nista.... Kupio ga u 6mj sa 8.600km sada ima 12100 :glasses9:... Sve bez limica na karb..... Sada sam stavio limic i zanima me dali bi jos manja dizna mogla oko 56.....eto neznam ni sam... Čekam proljece da mu poderem gaćice do crikvenice :headbang:
srunner221:
Nema pravila a niti kopiranja, sve sto je drugima pasalo meni na mom nije nikad i obrnuto, moj je na serijali sad sa rezom na 64 sa limicem... a rolice jbg milion setova i bit ce dobro 😂🤣😂
SCANIA R500:
Da to sam skuzio da nema pravila... Nije kod svakog isto.... Brat mi ima noviji runner.... I kod njega ide npr. sa 6.1 rolama i sc 08.....kod mene kurčić..... A mislim da su identicni sta se tice prijenosa..... Jedino ako je netko prije po kvacilu prckao i onim federima.... Al svi su crni koliko sam skuzio... I meni i njemu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju