Tehnički kutak > Blokade

Runner sp 50....limic na karburatoru

<< < (3/11) > >>

SCANIA R500:
Sve ok... Znam da pure jet manje trosi.... Ali hocu reci da moze i karbos biti na 3... 3.5...sve preko toga je previse..... I treba odma reagirat.... Jer mu nije vise postotak mjesavine kak se spada i skracuje se vjek mašine..... Zato je pure jet puno izdrzljiviji od karbosa sta se tice lezaja i sveg ostalog u masini.... Jer ima konstantno idealnu smjesu..... Svako povecavanje dizne trazi dostelavanje uljne pumpe.... To je moje misljenje.... A citajuci ovdje po forumu nisam nigdje skuzio da je netko pumpu pojacavao ako je isao na vecu diznu...... I tu je velika greska...... Samo se razglaba dizna 64...i gledaj svjecicu..... Po mojem prije gledaj potrosnju... Pa izracunaj postotak mjesavine.....

srunner221:
Bas radi ovakvih po meni glupih postova se svi kasnije cude kako im puno trose, svi oni na otvorenom trose toliko ali ajde se ti prijatelju zabi u zg ili neku grafsku pa da vidis... Kalkulacija potrosnje na otvorenoj mi je teska glupost....

PchelaUbica:
Hahaha pa ajde sad po 5-10 stupnjeva sa diznom 58  pa ces vidjet hoce ic kao na plus35
Koje mjerilo majko sveta

SCANIA R500:
Probao..... Na 6 stupnjeva.... 50km odvalio.... Ide isto ko na 35.....objasni mi sta je smiješno

SCANIA R500:
Pa ne voze svi po zg po gradu tu koji su na forumu..... Citajuci skuzio sam da ekipi te 50-ke...mahom trose po 5l...govorim za cistu serijalu jer sve ovo dalje sa tim kitevima i to.... Ne kuzim se nista..... Moj ne prelazi 3.8 na kratko... Ducan i na kavu.... Ture po pol kilometra.... Pa nevozim ga stalno na otvorenoj cesti jbt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju