Tehnički kutak > Blokade

Runner sp 50....limic na karburatoru

<< < (2/11) > >>

SCANIA R500:
Ok... Razumjem te...... Znaci manja dizna treba......... Ali zasto pali na zub kada je masina na radnoj temperaturi.... Mislim da bi zaljevao tada i nebi radio na leru i primao gas ko lud.....  :dontknow:....... Ovo sta si napisao ima logike al nije mi jasno na ugrijanoj masini..... Taj visak goriva bi zaljevao svjecicu na leru.... I koju sada da diznu smanjim... Ler diznu mislim da je 32..ili glavnu koja je 58.....po tome treba manja ler dizna

Corector:
Ja to ne bi nista dirao ako ti tako malo trosi. Bit ce da imas jaku kompresiju pa masina olako povuce benzin, tj. imas jak podtlak.

SCANIA R500:
To care..... Tvoje sam postove sve procitao..... Ti ovdje najbolje kuzis.... U to sve..... A posto sam od 6mj u tome....samo sam citao sta ti pises i dosao do zakljucka ako pure jet moze trosit 2.5 do 3 l.... Moze i karbos.... I do tog sam doveo....iz Vodica do Ogulina preko slunja..... 250 km do kuce kazaljka bila na pola tocno... Nisam ga tocio odma..... Zao mi sta ga nisam odma tocio... nego jos napravio 100 km tu po doma.... Potrosnja ispala 3.25.....

SCANIA R500:
.... Ja imam 95kila....da nebi bilo da sam perolaka kategorija :headbang:.... To sa diznama 64 to su gluposti.... I potrosnja od 5 ili 6 litara..... Jbg toj masini vise nije mjesavina kako treba i normalno da se razleti masina..... Ako moj nije cvikao od obrovca do gore na plus 35....sa 95 kg.... Ni nece :headbang: :happy3 i tada je bio bez limica u karburatoru.... Lim sam stavio prosli tjedan......

matija84m:
Pa 3.25 je normalna potrosnja za otvorenu cestu. Pogotovo ako nisi cjelo vrijeme u punom gasu.
Karbos ipak trosi vise od purejeta,ali to nemas kaj ni usporedivat :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju