Općenito > Maxiskuteri

X-Max 300 - preporuka za auspuh

<< < (3/5) > >>

zvonkec92:
To sto ti trazis kod nas ne postoji, jedino da prosurfas malo neke kosooke stranice, znao sam vidat da tajwanci stavljaju neke auspuke marke "Kao" izgledaju ko serijski a neki sporcki su zapravo, vjerojatno kod njih postoji jos toga al ovo je jedan za kojeg znam sigurno e sad kak to narucit i gdje pojma nemam

dacerovs:

--- Citat: zvonkec92 - 07 Studeni, 2020, 05:23:18 ---To sto ti trazis kod nas ne postoji, jedino da prosurfas malo neke kosooke stranice, znao sam vidat da tajwanci stavljaju neke auspuke marke "Kao" izgledaju ko serijski a neki sporcki su zapravo, vjerojatno kod njih postoji jos toga al ovo je jedan za kojeg znam sigurno e sad kak to narucit i gdje pojma nemam

--- Kraj citata ---
Doktor Zvonkec, tako je!!!!
Tajvanci naprave spuh da izgleda isto kao original i cak one brojeve udare na njega ali je otvoreniji, dublji zvuk i kao malo bolje ide skut na koncu. Mislim sa se zovu KAO i RO7.
Sve u svemu, kad se stavlja spuh onda treba pojacat smjesu, to ces odma vidjet i po svjecici.

Btw, mislim da nema ljepseg zvuka od MIVV spuha, pogledaj jel ga ima za Xmaxa.

R3nchi:

--- Citat: challenbeen - 05 Studeni, 2020, 23:31:02 ---Odma u startu, ne akrapovič.

Želim nešto tiho, bolje od originala, da se ne zagrije na 500 stupnjeva u prvoj minuti rada lera, nešto pouzdano i lijepo.
Ajmo, jel zna itko što bi mogao nabaviti? Tražio sam po google, i nema nekog izbora... ili loše tražim

--- Kraj citata ---

Ja kolko sam vidio0 a i ljudi rekli osim tog nekog zvuka ne dobijes NISTTA

davat 600e samo da bi imo non stock auspuh je meni debilno..

challenbeen:
Jel promjeniš sa auspuhom i komp, tj promjeniš parametre na ovom? Ili samo nakeljiš? :D

Poggiali:
Jes resio sta na kraju?

I ja sam bio zagrijan jedno vrijeme za homo spuh za beverly, jer mi je malo ogavan zvuk na seriskom (ne bi da je glasniji, nego da je malo basast vise zvuk), a i radi manje tezine.. al nema se para za sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju