Općenito > Maxiskuteri
X-Max 300 - preporuka za auspuh
challenbeen:
Pustite vi eko normu... mene samo zanima kaće on na eco test.. za kojih 10-ak godina, i to je upitno oće li ikad :glasses2: Samo me zanima koji auspuhić ima kupiti za njega bez katalizatoraa
balki:
Ako je uvjet da bude tisi od originala onda takav ne postoji (osim ak npr ne nazoves Sasu iz Shacala pa da ti on napravi auspuh prema tvojoj zelji ili nacrtu).
challenbeen:
ne mora biti tiši, ali ne zelim da grmi da se pola grada okreće zamnom kao sa akrapovićem... gledam ih po Zadru, i stvarno, prelijep mi zvuk, ali bučan je za travel...
balki:
Ma to su ovi sto vade dB killer ili ga razbuse "da se cuje'. Stavio sam prije par dana Akrapovica na svoj skuter sa 350ie masinom i opisati cu ti zvuk. Na leru ima znatno dublji ne prejak zvuk al nije iritantan tj "ne prdi". Kod jakog tj naglog odvrtanja gasa u ubrzavanju i medjuubrzanjima se cuje glasnije al opet duboko. Kod bilo koje brzine u voznji tj putovanju koju odrzavas nebitno dal ides 60, 80, 100, 130 se ne cuje glasnije od tvornickog. Znaci npr na 100 cujem u kacigi samo strujanje zraka. Naravno dB killer ne vadim i katalizator nije stavljen.
Leovince i ostali mogu radit samo tako ili vjerojatno zeru gore-dole ovisno o rezimu i broju okretaja. Auspuh je naime kao muzicki instrument- ima raspon frekvencije na kojem radi i mora biti "podesen" za taj spektar da nema nezeljene rezonancije...
challenbeen:
A nije baš od svih što sam ih vidio da do jedan izrezao DB killer..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju