Općenito > Maxiskuteri

X-Max 300 - preporuka za auspuh

<< < (4/5) > >>

challenbeen:
Nisam.
Za sad jedino MIVV dolazi u obzir.
Cca 2600-2900 kn je, ako se sjećam dobro...
Prioritet mi je kufer 3500 kn, pa kad to rijesim, onda variomat pa onda tek spuh, tako sam si posložio po zadnjem

Poggiali:
da, mivv sam i ja zadnje naso kao jeftiniju opciju akrapovicu, kojeg bi uzeo samo da je cijenom kao konkurencija...  ne znam sad, npr akrapovic postoji sa i bez katalizatora, jel gledaju na tehnickom plinove? ja sad nisam regao vec drugu godinu pa ne znam jel se mjenjalo sta...

challenbeen:
Mivv sam izabrao samo zato jer ima odlican zvuk a cijenom je i konkurencija. Inače taj spuh je i prva preporuka koju sam dobio od dačevusa za Xmaxa. Akrapa nebi ama ga svaka budala ima, ama 6.000 kn nedam.

JogFromYamaha:
Leovince 4Road ili Granturismo,  auspuh relativno tih i daje dosta dobre performanse (odnosno sa db killerom se ne gubi moment masine a ima dublji zvuk koji nije glasan) uz pristojnu cijenu.
Neznam od svih auspuha kad bi bas moral mjenjat stavil bi njega, em izgleda fora u metalnom finisu, ne lupa ne dere se a fino radi.
I ima papire pa se da upisati a za cijenu ispod 300e za novi auspuh probaj naci bolji.

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 19 Svibanj, 2021, 10:12:10 ---Mivv sam izabrao samo zato jer ima odlican zvuk a cijenom je i konkurencija. Inače taj spuh je i prva preporuka koju sam dobio od dačevusa za Xmaxa. Akrapa nebi ama ga svaka budala ima, ama 6.000 kn nedam.

--- Kraj citata ---
ma akrapa zapravo il voze pripasanog sa nekog desetog motora, ili je fejk, ja npr jos nikog nisam vidio sa original za Master :/

Jog, Granturismo je prekinut, nema ni 4 road, sad ima jedan model i ne znam kakav je, za 4road znam da je pregarao dost brzo, cak sam malossi vidio pregoreti, ok znam da jedan cilindar razbije vunu jako brzo, em je i kratka grana... al npr meni je serda slozio za vxr spuhce koje je bas dobro drzalo bez da je mjenjao boju top, tak da znaci moze se...

i da, obavezno bi zaobiso pravi karbon topove, jer ako ode vuna, ode i top.. i od toga il posebu brigu za odrzavanje ili inox titan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju