Ostalo > Razne offtopic teme :)

Novi privremeni dom za skuter kolekciju

<< < (8/17) > >>

challenbeen:
Evo danas sam lagano završio vrata, lagano sam podigao za 5 cm letvu, i sada su odlično sjele na vodilicu i taman točno pokrivaju kako sam zamislio.  :headbang:
Moram još doraditi bravu, blokatore da mi ne poletu, utiplati donju vodilicu, i ručku sa vanjske strane. Idem sad opet iz noćne u noćnu tako da sam stao raditi za danas.

OSB ploče ispale su me oko 1400 kn, daske cca 500 kn, 1.000 komada šarafa 200 kn, 50 kn su me ispale turbomatic šarafi, 140 kn oni kutevi raznorazni, folija koju sam danas kupio da omotam 70 kn, oni nosači greda za beton nisam siguran ali oko 120 kn su, vodilica ona gornja sa 2 duža žarafa cca 100 kn, 2 vreće cementa 50 kn, pijesak sam ukrao djedi  :frajer: eto, zaokružimo sa kabelom za struju i prekidačima na 2.600-2.700 kn. Da sam išao sad i betonirati komplet sve, ispalo bi me opet ispod 3.000 kn.

matija84m:
Jesi racunal ove "grede" od kojih si konstrukciju radil :dontknow: Njih ima dosta.

challenbeen:
500 kn kako sam napisao.. ne znam sto vam je, nije sve iz bauhausa ili peveca, ima direknto iz pilane kupljeno

challenbeen:
I malo po malo, evo i struja riješena, 2 dana se zajebavali oko nje, sad konačno radi sve!

Uvezao sam NRG odmah, ponio sav alat, vidićemo kad ćemo ga krenuti dalje slagati... zapravo mooožda sad odem

Naravno, donio sam i dijelove odmah:

Uhvatio sam auto danas popodne, pa sam nabrzinu otišao po beton, nisam dosta uzeo, pa ću prekosutra nadam se završiti:

I ovo je prvi neki rad na nečem! Punjenje akumulatora!! hahaha

Ima još koja sitnica za poradit na kućici, no najbitnije da moram složiti bravu!  :glasses2: :glasses9:

Corector:
Ima tu fine komocije za radit po skuteru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju