Ostalo > Razne offtopic teme :)

Novi privremeni dom za skuter kolekciju

<< < (7/17) > >>

challenbeen:
Evo malo se zezao sa strujom danas popodne, izbacivalo mi je osigurač, znači da sam negdje falio, a pošto sam morao na posao, odustao sam od slaganja i pripremio se psihicki za posao  (nadam se da ću sutra riješit sve) :icon_thumright:
Malo sam punio pur pjenom kako sam i zamislio, napravila se zapravo veeelika lopta hahah... dobro je za sad sve. Izolirano kako treba. Sutra se nadam da ću silikonom ostatak proći.

A izvadio sam ganjc novi škrip iz šteka kupljen u Lidlu ovo ljeto, taman je lijepo legao na stol.

zvonkec92:
Na kraju kad sve bude gotovo bilo bi ljepo kad bi objavio cifru kolko si utrosio na sav materijal i radove

challenbeen:
Zapravo, sad već sam gotov sa ulaganjem jer je to kako treba bit. Malo struja zeza radi postojeće stare instalacije, tako da te troškove nećemo računat.

Stari je htio kupiti gotovu MANJU kućicu za 5,600 kn. Sa pur pjenom, silikonom, 2 kutije po 500 šarafa gdje je oko pola jedne ostalo, 2 različite vrste grede, 2 vrste osb ploča, vodilica je iz šteka pa nju ne mogu računat, pa cement, željezni kutevi da držu, kabel za provuć struju i te sitnice, definitivno me ispalo oko 2.500 kn

dario007:
Ovdje samo OSB ploca imas oko 1800kn(ovo vrijedi za 15mm debljinu) po cijeni u ZG,a kod tebe je to jos skuplje vjerovatno...Tako da mislim da si se malo zeznuo u racunici...

G.B.S.:
Zeznuo se sigurno.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju