Ostalo > Razne offtopic teme :)
Novi privremeni dom za skuter kolekciju
challenbeen:
Iskreno, kad se krenilo ovo realnizirati, nitko nije pomišljao da bi se ovdje moglo šarafiti... no ajde, došla je ideja stola, nekih polica, i slično, pa zašto ne.. samo da bi bilo što ozbiljno krenio raditi na jednom skuteru, ostala 2 bi svakako morao izbaciti van. Jer trebam još jedne police dogurat tu, a one uzimaju mjesta dosta... tako da će svakako na knap biti kako god okreneš. No u principu sam zadovoljan...
challenbeen:
Evo ovako ljudi, detaljno sam izračunao sve sa tatom, ispalo me cca 3.050 kn, sa lokotom koji još nisam kupio i polugom za zaključavanje na što dolazi lokot. :icon_thumright:
Kako sam rekao, oko 6.000 kn bi me došla kućica manjih dimenzija i manje stabilna (Bauhaus). Smatram da sam prošao brutalno dobro i da je cijena apsolutno prihvatljiva. :glasses9:
Xmax i NRG su već u njoj smješteni... moram još malo poraditi na njoj i krenuti prebacivati stvari :frajer: :frajer:
challenbeen:
Privremeni dom je završen i sada sam službeno miran po pitanju njega :glasses9: Ostaje mi još baciti uljnu boju na njega i to je to :headbang:
ja sam i više nego zadovoljan!
matija84m:
Super je ispala kucica :headbang:
Vidim vec si skutere uparkiral. A jesi napravil atest na buru :dontknow:
challenbeen:
Mislio sam kad police stavim, da neće uspit stati i skipper, ali čudom je stao!
Naravno da je atestirana na buru heheheh :glasses9: :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju