Ostalo > Razne offtopic teme :)
Novi privremeni dom za skuter kolekciju
challenbeen:
Nisam stigao sve pofotkat, niti nisam stigao odraditi do kraja. Dida mi je ukra 1 kubik pijeska koje nam je ostalo od betonaže štale, tako da nisam stigao betonirati danas vodilicu, ali snašli smo se nekako i pronašli 2 kariole mješanog pa to ostaje za sutra... :glasses9:
Danas sam, osim što sam iskopa kanal za vodilicu, riješio sam struju (ostala mi 2 kabela od utičnice i bliže neonke) ali sam i ostao bez kabela. Sve rezerve sam potrošio hahaha ... triba kupiti kabel i jedan osigurač za montirati kabel u kutiju sa prekidačima, i posjapati sve kablove kuda idu već.
Napravio sam i vrata. Ispala su mi odlično, i baš sam zadovoljan njima. Blago su fleksibilne i ima cca 100 šarafa u njoj hahaha .. TOPČINA! kad ih uspravimo, na vrata ću montirati ono za lokot, jer ipak budu vozila i alat u kućici, te ručku za lakše otvaranje, te sami graničnik da ne izletu van vrata haha
challenbeen:
Laganini napreduju radovi, nigdje se ne žurimo ... tako da ni struju nismo radili, samo ovo betonirali, vrata su mi nekako prioritet... i to je to od danas za ovaj projekt
rs50e9:
izvrstan projekt
ni vise ni manje ti ne treba za skutere
PchelaUbica:
Svaka cast brale , izgleda odlicno . I nece hrđat barem :icon_thumright:
challenbeen:
Hvala vam svima na podršci. Iz istog razloga sa ovom temom dajem razlog da i još netko ovako nešto napravi :glasses2:
Konačno sam prošao kraj ove kućice, ovo je četvrta zima da ulazi u nju. Diretkni udar bude i soli. A moja je zaklonjena i biti će ofarbana čim stignem to odraditi, jer ni danas, ni subotu nisam stigao ništa odraditi.
Moram vrata, tj vodilicu dignuti za 5 cm, jer je betonirano za točno 5 cm više nego što sam mislio da će biti. Jbg, jedno mislim, drugo radim ahahaha ... Ovih dana se nadam da će biti ispravljeno, na poslu imam veliku gužvu tako da za sada ništa ne stignem, alii... barem sam odradio 85% posla na godišnjem u zadnjih tjedan dana.
U petak sam nešto malo imao vremena, pa sam složio do kraja struju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju