Ako si odlucio za ozbiljno, onda nema druge da se projekt izgura do kraja i da dobijes najnoviju verziju podrske, jer purejet prica vec dugo traje da bi ostala na onim pocetcima, taj dobar glas danas brzo nadje svoj pravi put i nema vise da se ne moze, nema vise lupetanja kupi ovo, kupi ono, kupi od onog, a mozda je ipak... i na kraju imas opet verglajuci skuter. Naravno, kad se to sve zna, inteligentni jebaci tu uskacu da sve sjebu, ali u svoju korist. Oni su ti koji ce traziti nacine kako da za 5kn dobiju tocno ciljane informacije i preskoce sve one lutajuce korake koji su standardizirani, e zbog takvih supaka ne objavljujem javno svoja saznanja, a niti zbog onih sto deru ekipu sa Purejetima naplacujuci im nove pumpe svjesno i znajuci da ce crknuti kroz par stotina km. Uglavnom postoji jedna mala lista profi zavaljivaca koji me nadjebavaju na veliko u ovoj prici, mene nadjebavaju, vas sjebavaju ha ha
Stvar je vrlo jednostavna, masa njih nije kvalitetno poservisirana vec 17 godina, mnogi misle da je to ogroman posao, a radi se o malom servisu koji ne ukljucuje nikakve generalke ako skuter nije unisten jer to je univerzalna prica za sve. Da bi se detektiralo ima li skuter potencijala za vracanje potrebno je samo izmjeriti kompresiju masine kao prvi korak. Obavezno se odspoji dzek s plavog injektora kako bi imali ocitanje komprrsije bez utjecaja kompresora koji doprinosi po 0.5bar, i anlasujemo 5 sekundi s punim gasom, ako je kompresija 6 i vise bara, to je ducan stanje. Ako je ispod 5.5 bara, eee to je vec sumnjivo i trrba otvoriti termo grupu...
Obrati paznju na ovih 90 gpsa, to ti je samo sa dodanim variomatom i pogodjenom gramazom rolica, + za 0.3bar sam podigao pritisak goriva, dakle sve je ostalo originalno sto cini jedan jako dobar kompromis. Ja sam odusevljen kako ide taj Nrg.
Inace onaj lim isppd priribnice sto je blokada, u mnogo slucajeva spasi masinu jer se na njemu nakupi pijeska. Bez njega trrba samo s malo paznje i nemas brige.
Ako zelis izvuci maksimum iz pedesetke onda ti je setup poznat:
- dugi TT, ZX, ZXR
- variomat
- mozda crne malossi oprugice kvacila, to tek zadnje ide
- ditech polutka se isto fino osjeti i doprinosi da skuter bude kompletan
- i budem ti sredio da se malo digne pritisak goriva nek mali mete sve peze pred sobom i da imas poseban dojam kako ide 50ccm
Ovo sve ostalo samo neka.ostane originalno i to je to. Spuzva filtera zraka, neka bude originalna, ili pak dvostruka s rijedjom i guscom. One koje su jako rijetke i vidis kroz njih, treba izbjegavati. Jako je bitno da spuzva dobro nalijeze na stjenke/rubove airboxa jer ako ne sjedne, prasina ce prolaziti pored. Prije ugradnje je pametno oprati u mjesavini i iscjediti, pogledati svakih 3000km u cistim okolnostima, a ako se vozi po prasini, 1 tjedno, i kad se takva opere u mjesavini, vidi se dosta pijeska koliko se iscjedi.
Imas volju, znas serafiti, onda nema razloga da te ista zajebava na ovom skuteru.