I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ploca ti kosta skoro kao i novi multivar.Neki decki su to i na novim variomatima radili kako bi bilo vise zuba koji love radilicu.Ne smeta to nista,doduse i bolje da je tako.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Samo nađi pravog majstora. Ja sam našao za 500 kn da mi ispjeskari felge i ramu, te baci temeljnu, i ispalo je brutalno dobro (vidi temu)! Moraš ljudima koji pjeskaru ili reć što treba napraviti, ili nać nekoga tko to radi do sad...
mislim da na tvoj ide sad špric kit i da se onda brusi sa 800, te onda pitura... no ne hvataj me za riječ... kad je sve dole, opjeskari i ramu...
To ti sprickit pokrije bez problema...
Pa naneses spricgit i njega pobrusis da bude glatko. Lakse brusiti spricgit nego aluminij..
Predstavio si pilu, odlicno Samo deri kako si krenuo, napravit ces jeben i kvalitetan stroj Ako planiras ostavit ovu kalotu na koju je zavaren zupcanik, daj ju prije zavrti na tokarskom samo da vidis da je ravno zavareno. Ako nije ravno, kalota ce vibrirati i razjebat sve lagere na radilici.Znas da za sve kaj treba i kaj mozemo da smo tu I ako mogu iskoristiti priliku, pitali su za nosac od SP-a. Slike nosača su na sljedećem linku http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,111004.msg1371127.html#newKeep up the good work!