Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (95/125) > >>

challenbeen:
Čim smo se vratili, skuter je odstajao 5-7 minuta i onda sam išao promijeniti ulje... postupak:

1. Pripremio ulje i filter, ključ 8 i 12 na gedor.

2. Skinio čep gdje se ulijeva ulje.

3. Prozorčič gdje pokazuje razinu ulja te piše koliko ulja ide u spremnik. 1,5 Litara bez izmjene filtera, 1,6 litara sa izmjenom filtera.

4. Gedor 12 skida šaraf za ispuštanje ulja

5. Gedor 8 skida 3 šarafa za skidanje posude sa filterom

6. Sa kliještama sam izvadio filter da ne šporkivan ruke

7. Dodatno sam nagnio skuter da što više ulja izađe van

8. Usporedba starog i novog filtera

9. Odložio sam ulje u posudu za ulje haha

10. Zašarafio sam nazad šaraf za ispuštanje ulja te vratio filter i  vratio 3 šarafa, zategao na osjećaj, te sam nadolio novo ulje, 1,6 litara

11. Zašarafio nazad i čep za ulijevanje ulja, te sam prvo upalio skuter 60 sekundi da odradi, i provozao ga 1 kilometar. Ovako sad izgleda ulje...

matija84m:
Znaci i voznjica je pala :icon_thumright:
Svaka cast. Ja sav vec zaboravil kako je to vozit se na dva kotaca :icon_scratch:
Vreme je uzasno. Valjda ce sezona prije pocet u Svedskoj nego kod nas sa ove strane velebeta :jacuseubit:

challenbeen:
Zvalo se jako extremno sunčano vrijeme, ali me zeznulo dobro, bilo je oblacno i sunce je bilo stalno prekriveno. Iza 17h bilo je prehladno, pri tome da sam ulje mjenjao u 19:15h... užas.. sad zovu kišu, nevrijeme, snijeg.. opet  :'(

aragonY:
Odvikli se misici od rekreacije na dvotockasu pa rit utrnuo, aa?  ;D

Krunc:
Super ti je stroj i baš ti zavidim što si se vozao. Ovdje je cijeli tjedan vrijeme nizašto i jedva čekam da konačno ugrije sunce i da se barem na posao i s posla vozam.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju