Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (94/125) > >>

challenbeen:
Lagano nabijanje kilometara da se što prije obavi zamjena ulja ... kako su najavljivali sutra extremno loše vrijeme, danas sam odvozio i za sutra ahaha...

challenbeen:
Konačno sam uhvatio vremena za srediti nosač navigacije. Mozgao sam danas da vidim kako bi problem mogao riješiti, i na kraju vidi da šaraf ekstremno dug kao i sam šaraf. Skratio sam ga na pola, stavio podlošku i maticu sa gumom. Lijepo drži, i odjednom se može okretati oko šipke na Xmaxu, inače je bilo predugo pa je zapinjalo.
Ostaje još pronać prokromske kraće šarafe za štitnike za ruke, kad vozim sa rukavicama, ne zapinjem, al kad sam bez rukavica, zapnem prstima pa me baš nervira to... pokušat ču to što prije riješiti!

Trenutno na satu: 7.340 km
izmjena ulja i filtera za: 160 km

FujiiX:
Fino ti gaziš maxonju  :headbang:

Ja odustao da išta stavim na ovaj stalak od maxa jer mi nepraktično. Skroz je nisko taj stalak i ako stavim dolje mob, osjećaj je da gledam u noge. Zato uzeo od Kineza onu šipku koja se stavi gore iznad table i vjetrobrana i tamo okačim mob.
Vidio prije neki dan lika iz dostave kojem je odletio mob sa stalka u vožnji, ravno pod drugi auto. Bio u autu pa nisam vidio ishod.

Za one mrlje koje si me pitao, sve čisto na spuhu. Valjda ga slabo gazim tu po gradu...čekam da malo zatopli ubi me ove promjene temp.

Došli mi retrovizori na Carinu, baš gledam sad. Sad čekanje  :toothy10:

challenbeen:
O toj opciji i ja razmišljam.. daj okači mi link di si naručio radi prave navigacije.. a mobitel bi držao gdje sam i do sada, u đepu...

Onda dobro hahah... kad ti stignu retrovizori, javi mi se da ti objasnim sto da napravis da ne napravis glupost kao i ja hahahaha

challenbeen:
Danas sam razmišljao zašto ne vidim dobro sa retrovizorima, pa mi je pala ideja da bi mogao podignuti zajedno sa vizirom.. ideja je zapravo ispala odlična!

Poslije podizanja, spremili smo se za jedan kratki đir od 175 kilometara, treći put da sam ga provozao, ovaj puta u dvoje. Povljana - Novalja - trajekt - Karlobag i kava - Maslenica - Posedarje - Paški most - Povljana... Xmax se pokazao odličan, udoban sa novim Bridgestone gumama, retrovizorima i svim dodacima koje sam ugradio. Pošto ga dugo nisam vozio preko 2 sata, opet se pojavila bol na guzici... al i to bi se trebao uskoro priviknuti na to kako dolazi ljetoooo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju