Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (96/125) > >>

tomislav_sb:
Nema većeg gušta od D8 magistrale, mogao bi gore dolje cijeli dan  ;D

Bump:
Koje se gume stavljaju na tu kravicu? Imam sad od frenda xmax 400 2017g sa 7tkm km i gore su orginal city grip. Uopce mi se ne svidaju.
Sta se nudi u toj dimenziji? Potrošnja nije bitna samo da drže po suhom

challenbeen:
U temi imaš sve detalje, kako zašto i zašto baš ove gume na fotki. Gume držu brutalno i sa ovim gumama i povećanom zadnjom dimenzijom, dobio sam potpuno nov skuter i nove vozne performanse (editt: pri tome da sam na startu izgubio 1 sekundu, te dosta duže treba do krajnje brzine, ali ide sada do 145 km/h po ravnome, na starim 140/70/14 max speed je bila 140 km/h sa mojih 140 kg težine kao vozača).

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 16 Travanj, 2021, 21:54:44 ---Odvikli se misici od rekreacije na dvotockasu pa rit utrnuo, aa?  ;D

--- Kraj citata ---

hahahahahhaha... inače u početcima je trnio nakon 30-45 minuta... sad kreće nakon 2 sata  :headbang:

--- Citat: Krunc - 16 Travanj, 2021, 23:20:14 ---Super ti je stroj i baš ti zavidim što si se vozao. Ovdje je cijeli tjedan vrijeme nizašto i jedva čekam da konačno ugrije sunce i da se barem na posao i s posla vozam.  ;D

--- Kraj citata ---

Zato je i Skipper bio kupljen, da se vozim ljeti do posla i nazad... zamijenio ga je Xmax i ne žalim lipe! Nemoj zavidit, sad puše bura kod mene  a jako sunčano... najgora kombinacija ahahah

--- Citat: tomislav_sb - 17 Travanj, 2021, 07:54:46 ---Nema većeg gušta od D8 magistrale, mogao bi gore dolje cijeli dan  ;D

--- Kraj citata ---

javi se na privatni, pa ćemo nešto i dogovoriti.

PchelaUbica:
Ja nebi nikad stavio dvije razlicite gume. Al to je sve od covjeka dp covjeka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju