Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (31/125) > >>

challenbeen:

--- Citat: Corector - 24 Rujan, 2020, 21:15:32 ---Manje se vozi, vise garaziraj pa ti nece otpadati stitnici.
Stari xmax je imao 6 rolica i 4 klizaca, to radi jako lijepo. Ovi variomati s vise od 6 rolica ne rade nista bolje od klasike.

--- Kraj citata ---

otpali su jer ih nisam stegnio dovoljno... za sad idem po prokromske.. evo već je 3 dan garanžiran,i ne sviđa mi se to  :(

dada, dobro, onda nema nikakve veze broj rolica... mislio sam da ima veze, očito nema  :dontknow:
za sad, ako nađem koju kunu jer me NRG izcrpio skroz, naručujem rolice za njega.. a mozda niti neću jer se ionako ne vozam sad sa  njime haha

balki:
Rolice svojom silom razmicu polutke variomata pa sto ih ima vise sila na njima i trenje su manji- brzi response i smanjeno trosenje bi se morali ocekivati iz navedenoga. Teoretski. U praxi se nisam dovoljno navozio i namjenjao istih da bi mogao nesto mudro rec na tu temu;-)

challenbeen:
Pošteno   :icon_thumright: :icon_thumright:

challenbeen:

Vadim ga danas iz garaže, skužim, prazan tank hahah ... tražim po garaži gorivo, i naletim na 10 litara benzina. hahaha genijalno! i desi se ovo, da sam moro kemijati da ne prolijem više van nego ulijem unutra. Boca od 1 litre paše savršeno! no nisam mislio da će se ovako nešto desiti ovako skoro. I baš kad sam ga do sad najmanje vozio, 4-5 dana je bio garanžiran. ČUDO!

Zadovoljan san njime i motor je čudo za vožnju unatoč mojih 140 kg i 197 cm. Nije za pretjerano divljanje po zavoju, pogotovo po mokrome, ali to se nadam da ću gume zamijenit što prije. Da nema NRG projekta možda bi već to i napravio!

4.180 km na satu
1 mjesec 8 dana

aragonY:
Nisi valjda prolio benzina po plastikama? Vidim neku mrlju dole i prljav sic  :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju