Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
haha, ne znam sad što bih mislio, moraću to dobro istražiti... dosta ljudi hvale Polini a opet... :dontknow: i dalje ne znam dimenzije ni gramaže orginal rolica iz variomata aaahaahah
avr freak:
Nema razlike, razlika je samo u praktičnosti i nabavci dijelova kasnije. Uvijek je bila bolja opcija sa 6, pogotovo ako nije neka tuning izvedba.
Što se tiče rolica, 23x18- 17,0g (6x)
Poggiali:
--- Citat: challenbeen - 24 Rujan, 2020, 12:17:18 ---haha, ne znam sad što bih mislio, moraću to dobro istražiti... dosta ljudi hvale Polini a opet... :dontknow: i dalje ne znam dimenzije ni gramaže orginal rolica iz variomata aaahaahah
--- Kraj citata ---
izvadi izvazi i taman malo pocistis :happy6:
challenbeen:
--- Citat: avr freak - 24 Rujan, 2020, 14:34:16 ---Nema razlike, razlika je samo u praktičnosti i nabavci dijelova kasnije. Uvijek je bila bolja opcija sa 6, pogotovo ako nije neka tuning izvedba.
Što se tiče rolica, 23x18- 17,0g (6x)
--- Kraj citata ---
kako ja na te nisam naišao, na taj sam katalog 104581323 puta naletio...
znači 23x18 - 17 grama 6 komada... khmmm
po tome, trebao bi ih 1 gram lakše uzet, znači 16g: https://drpulley.shopnix.de/TechPulley-FR-sliding-rolls-Dr-Pulley-SR/Size-23x18mm-6x/TechPulley-Flying-roll-FR2318/6-16::1255.html
Corector:
Manje se vozi, vise garaziraj pa ti nece otpadati stitnici.
Stari xmax je imao 6 rolica i 4 klizaca, to radi jako lijepo. Ovi variomati s vise od 6 rolica ne rade nista bolje od klasike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju