Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (32/125) > >>

challenbeen:
A zato ne volim pretakat iz kanti i pokusao sam to izbjeća al eto... Desilo se neočekivano hehe

challenbeen:
Stiglo jučer, odmah sinoć i danas testirao. FENOMENALNA STVAR za nas sa velikim šakama! Probao sam sa rukavicama i bez, odlično je, mekano i možeš fino primiti. Jedan set ide na Skippera, druga dva ostavljam u šteku nek se nađe....

challenbeen:
Ne znam gdje moram ići da vratim retrovizore nazad. Nema šanse da ih više vraćam, ama što pušu, ama što preružno sa njima izgleda.  :help: zamjenio sam šarafe, makao obične M5x15 stavio prokrom/inox M5x20 jer nisu u tom trenu bile kraće, te sam stavio gumicu ojačanu za trnete / krov da ne ožulja ne pritisne plastiku... gumene ručke su vrh!!!!!!!

balki:
Da neidem u sigurnost same voznje- bez retrovizora si tehnicki neispravan i privlacis murju da te izdvoji i kazni.

challenbeen:

--- Citat: balki - 01 Listopad, 2020, 14:34:01 ---Da neidem u sigurnost same voznje- bez retrovizora si tehnicki neispravan i privlacis murju da te izdvoji i kazni.

--- Kraj citata ---

Pa 50% vožnji vozim sa tablicom pod sjedalom, još me nitko nije zaustavio... a retrovizore mislim ionako naručit uskoro one male što se kači na ručke volana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju