Trebao si temu prije otvoriti,imas volju,ali neke stvari nisi trebao kupovati.Bolje bi te se usmjerilo za neke stvari.
Ntn taiwan
Rms vodena
Kok semerinzi
To su stvari koje ja na skuter slagan za sebe nebi stavio,ti dijelovi su upitne kvalitete...
Slažem se što se dijelova tiče, u pravu ste, nisu najbolji i znam da bi kombinacija :
Koyo japan ležajevi
Corteco viton smeđi semerinzi radilice
original piađo vodena pumpa + plavi corteco semering, dupla usna
izgledala daleko ozbiljnije i trajala duže.
Razlog uzimanja jeftinijih dijelova je taj što dugo nisam slagao skuter pa iskreno nisam znao
kako će to sve skupa ispasti, hoću li uništiti dijelove i koliko mi se isplati naručiti i čekati sve najkvalitetnije.
Ovi dijelovi su mi stigli jako brzo i sve u paketu pa se nisam puno dvoumio za prvi build nakon dugo vremena.
Ako ispadne dobro onda ću složiti nešto baš sebi za dušu sa svim najboljim dijelovima i base kitom naravno.
Ako vec imas stari dr evo cilindar možeš ga razbušiti na prvu sljedeću mjeru i kupiti samo klip novi.
Dobra ideja, ali nažalost kit je kuhao nekoliko puta i tu se iskrivila glava, skuhale gumice i nastradao klip.
Nisam htio više kemijati sa termogrupom u takvom stanju nego sam je bacio u smeće. Radije uzmem novu jer mi je tu neisplativo popravljati.