Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Polini 70 specijala?

<< < (3/8) > >>

mic:
Da, Polini klip je baš skup, a zamjenskog sam našao samo u UK za sad ali djeluje baš nekako jadno čak i na slici.
Izgleda da će frend ipak biti prisiljen da iskešira malo para za airsala i dr eva kad bude na akciji. Čak i da ima neke razlike u snazi u usporedbi sa Polinijem on to vjerojatno neće niti primjetiti.
Hvala na savjetima :icon_thumright:

zvonkec92:
Ma svi ti polini sport, malossi sport, airsal sport su jednaki po snazi nema tu nekih velikih odstupanja tak da rađe sacekaj neku akciju na nekom shopu i naruci novi kit

Corector:
Op op, Polini je skup. Hehe, zajebani su oni, i jos si dozvole da im bolcne klipa traju 6tkm, a karike ne mogu preci ni 10tkm inace ti klip zaljepi.

Vozio Polinija, pazio, mazio i prČio me s tim bolcnama i karikama jedno 3x za redom, te pravio budalu od mene. Ista takva budala sam ispao otkako sam se poceo petljati s francuzima...

Od kada sam kupio DReva, pa to je strojnica koja evo vec dura 20 000tkm bez otvaranja, a mnogi su dozvijeli isto. Bilo je jednom malo polemike oko glave za DRevo koja stvarno ima pukotinu na Piaggiu, ali Boze moj, kit je definitivno jako jako dobar. Malossi bi morao takodjer biti takav.

mic:

--- Citat: ---Ma svi ti polini sport, malossi sport, airsal sport su jednaki po snazi nema tu nekih velikih odstupanja tak da rađe sacekaj neku akciju na nekom shopu i naruci novi kit

--- Kraj citata ---

Tako će i biti cini mi se, nije neka razlika u cijeni tako da će Polini na policu sacekati bolje dane, a na Aeroxa bi moglo sjesti nešto novo.

--- Citat: ---Od kada sam kupio DReva, pa to je strojnica koja evo vec dura 20 000tkm bez otvaranja, a mnogi su dozvijeli isto. Bilo je jednom malo polemike oko glave za DRevo koja stvarno ima pukotinu na Piaggiu, ali Boze moj, kit je definitivno jako jako dobar. Malossi bi morao takodjer biti takav.
--- Kraj citata ---

E baš takva "strojnica" od kita bi trebala za ovog Aeroxa jer vlasnik zna samo upalit motor i voziti, tako da je u interesu da se uzme nešto dugotrajno koje ne traži mnogo održavanja. A i cijenom od 130e je dosta prihvatljiv. Malossi je 50e skuplji od DReva cini mi se.

dario007:
Aerox je 10mm bolcna klipa i to nikad ne bude trajalo kao 12mm na Piaggiu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju