Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Polini 70 specijala?
mic:
--- Citat: ---Krivo, odi na polini stranicu, naci ces ispravne informacije
Original klip je 47, specijala je 47,4, imas kat kod, sve ti pise
--- Kraj citata ---
Da, tako je. Ja nisam mjerio, a vidio sam da na maxiscootu piše da je 47.6mm klip pa sam se prema tome orijentirao.
Original je 47mm, prva specijala je 47,4mm. Original Polini klip na njihovoj stranici je 70e. U HR sam našao za 530kn također original Polini. Vidio sam na nekoj stranici u UK ima za 30e klip koji je navodno za Polinijev clindar ali cini mi se da nije original.
Gdje bi još bilo dobro potražiti takav klip?
zvonkec92:
Ma to se ne isplati uopce kad za 80-100€ kupis novi kit i vozi... Ovak ces dat 500+ kn za klip + honovanje i doso si skoro na cijenu novog kita
mic:
--- Citat: ---Ma to se ne isplati uopce kad za 80-100€ kupis novi kit i vozi... Ovak ces dat 500+ kn za klip + honovanje i doso si skoro na cijenu novog kit
--- Kraj citata ---
Znam da, nije toliko isplativo s obzirom da sam vidio airsal alu kit i dr evo za nekih 130e.
Jedino što je ovaj Polinijev kit 185e nov pa kad bi frend odlučio ovaj trenutni bušit i honovati koštalo bi ga 100e što je dosta manje novaca od novog Polinijevog kita.
Najviše nas je zanimalo postoji li kakav klip da je jeftiniji od originalnog, a da nije neko totalno smece. Frendu nisu toliko bitne performanse nego više cilja na funkcionalnost jer mu Aerox služi za do posla i traži najjeftiniji način da ostane na 70cc cilindru.
zvonkec92:
Od zamjenskih nema srece a na ovo cjenovno nemoj opce gledat jer su svi ti base kitevi podjednako jaki
matija84m:
Jednom sam kupio zamjenski klip za polini corsu piaggio. Ne sjecam se vise koja marka klipa mi dosla. Bio je duplo jeftiniji sigurno, ali je bila neka razlika u visini tako da sam moral dodatno podignut cilindar. Isto se ne sjecam koliko ali 1mm sigurno.
E sada je pitanje kvalitete, naravno da ako kupis neku marku klipa da ces dobit i kvalitetu vecu. Ali je isto tako upitno sta ima u ponudi od klipova.
Polini klip je bezobrazno skup.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju