Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Polini 70 specijala?

<< < (4/8) > >>

zvonkec92:
To su samo forumske price, znam za 2 minarelija 70 koji su presli preko 50tkm bez mjenjanja icega doduse penzionerske gradske voznje. Kvalitetan dio ce trajat nebitno na kojoj bolcni

PchelaUbica:
Slazem se sa zvonkecom ... Eto zivi primjer peugeot smece kako ima 12  pa ne traje ni upola kao minarelijev

dario007:
Ako je 10mm dovoljno dobar i jak,zasto za jace kiteve kod Minarellia plasiraju 12mm bolcne?

Ne velim ja da je to smece,samo velim da nemre izdrzat kao Piaggiov.Peugeot ima 12mm,ali je vanjska strana klipnjace manja,pa je i tanji iglicasti,a ujedno i slabiji.

PchelaUbica:
Ne kazem ni ja da nije 😂 al base kit moze izdrzat sigurmo, npr onaj stage6 xl prosireni tera i jace setupe
Ma da ima i 14 bilo bi dobro stavit . Zasto se prave i radilice sa vecim donjim iglicastim . Sve sto je vece je bolje hahah

zvonkec92:
Tu je rijec od base kitevima a ne od midrejsu i neznam cemu  ::) Za to je itekako dovoljna 10 bolcna i nema potrebe izmisljat toplu vodu. Eto za primjer moj polovni S6 iglicasti koji je zaljepio 3 kita po nekoliko puta i jos 2 serijske termogrupe po nekoliko puta i vidi vraga jos uvjek vozi na malossi sportu, necu ga iz principa mjenjat jer to mora trajat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju