Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
apriliatuner:
meni su na sr-u crkavala svjetla,mjenjao sam i regler,ništa nije pomoglo,par njih mi je reklo da je to problem u namotajima,prodao sam ga i nisam ni popravio nikad,a bio sam spojio samo prednja direkt na akumulator i stavio poseban prekidač
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 26 Listopad, 2008, 20:01:50 ---Utikac za svijetla od aeroxa ima 4 zice. Zaboravio sam koje su boje u igri pa necu napamet govoriti. Ali jedna je masa, u drugoj je uvijek 12V i ta sluzi za 2 pozicije, treca je za kratko svijetlo i na nju dolazi 12V preko prekidaca, za cetvrtu je isti slucaj kao za 3. samo sto ide preko 2 prekidaca.
Pokusaj prvo ispitati masu na tom utikacu, ona mora biti povezana sa - klemom od akumulatora.
--- Kraj citata ---
Budem sve sutra, za danas smo dosta živaca izgubili... I još jedan problem - nemamo ispitivač, kaj nam dodatno otežava situaciju!
Čovjeće, @Malaguti F12 je počel raskapat te plastike ko da mu se žuri nekud i na 3 minute je prvi kraj zgledal ko od BMX-a :toothy3:
Veli da već napamet zna jer je već sto puta raskopo Aeroxa od frenda... I zna sve di je, dole kod akumulatora je još neki relej... ali već je popizdil isto ko i ja pa je otišo doma, sutra nastavljamo!
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:05:10 ---nebi te htio strasit ali mislim da je ak ste sve to probali i provjerili ipak stvar u namotajima.pogledaj dali su ti namotaji uredu tj. ak su zgorili onda se vidi da pocrne a ak se nevidi ipak posudi od nekog namotaje pa probaj.
--- Kraj citata ---
Namotaji su od novijeg aeroxa unutra... Ak nebudem našo drugo rješenje, stavit ću nazad svoje koji su potpuno ispravni...
Makar neznam na koju foru bi bili namotaji ak su svjetla gubila kontakt dok sam skretal... :icon_scratch:
Di da još kontakt pogledam? Sve sam provjeril!
2TDottore:
99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:11:23 ---99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright:
Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro :icon_scratch:
Jučer si jednu imal, možda dvije al za to neznam :dontknow:
:toothy3:
Dojdi kad oćeš, doma sam celi dan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju