Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox - popravak svjetla

<< < (3/12) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 26 Listopad, 2008, 20:12:57 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:11:23 ---99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:

--- Kraj citata ---

POTPIS  :icon_thumright:

Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro]  :icon_scratch:

Jučer si jednu imal, možda dvije al za to neznam  :dontknow:

:toothy3:

Dojdi kad oćeš, doma sam celi dan

--- Kraj citata ---

javim ti kad krecem

2TDottore:

--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:11:23 ---99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

panjino glupava mislio sam na tvoju tintaru i od tvog prijatelja koji se muci da ti raskopa plastike a ti trutina lijena ga sastrane gledas i dajes mu moralnu podrsku

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:19:24 ---

--- Kraj citata ---

Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

panjino glupava mislio sam na tvoju tintaru i od tvog prijatelja koji se muci da ti raskopa plastike a ti trutina lijena ga sastrane gledas i dajes mu moralnu podrsku

--- Kraj citata ---

Pa nemoj i moju temu odma zaspamat!  :toothy9:

Zajebavam te... panjino!  :toothy3:

Samo provjeravam dal si trezan... vidim jesi... normalno reagiraš  :u_plac:

PitBull Aerox:
lako moguce da je do namotaja, jer mozda je samo jedan krak i to taj koji salje struju za svijetla otisao... nemora on otic citav... a opet vuce i na kratak spoj negdje jer ak se palilo gasilo pri mrdanju volana... ispitvac u ruke i nac cete lako kvar...

dhorvat:

--- Citat: PitBull Aerox - 26 Listopad, 2008, 22:31:11 ---lako moguce da je do namotaja, jer mozda je samo jedan krak i to taj koji salje struju za svijetla otisao... nemora on otic citav... a opet vuce i na kratak spoj negdje jer ak se palilo gasilo pri mrdanju volana... ispitvac u ruke i nac cete lako kvar...

--- Kraj citata ---

OK! Znači postoji namotaj koji služi SAMO za svjetla?

Danas sam neš mrdal i ništa! Sve uredno spojeno, sve žice su u dobrom stanju, ali nebi svjetlo radilo za niš! Niti na trenutak...!

Kad dođe @dottore sve budemo znali! Srećom kaj imam namotaje u rezervi! Odnosno cijelo paljenje!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju