Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 26 Listopad, 2008, 20:12:57 ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:11:23 ---99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright:
Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro] :icon_scratch:
Jučer si jednu imal, možda dvije al za to neznam :dontknow:
:toothy3:
Dojdi kad oćeš, doma sam celi dan
--- Kraj citata ---
javim ti kad krecem
2TDottore:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:11:23 ---99% da su ti krepali namotaji.imam ti ja ispitivac i instrument pa bi mogo doc sutra do tebe da vidim o cem se tu radi ali nemogu prije 12.ipak su tri glave pametnije od dvije. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
panjino glupava mislio sam na tvoju tintaru i od tvog prijatelja koji se muci da ti raskopa plastike a ti trutina lijena ga sastrane gledas i dajes mu moralnu podrsku
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 26 Listopad, 2008, 20:19:24 ---
--- Kraj citata ---
Mada se ne sječam da imaš 3 glave al dobro :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
panjino glupava mislio sam na tvoju tintaru i od tvog prijatelja koji se muci da ti raskopa plastike a ti trutina lijena ga sastrane gledas i dajes mu moralnu podrsku
--- Kraj citata ---
Pa nemoj i moju temu odma zaspamat! :toothy9:
Zajebavam te... panjino! :toothy3:
Samo provjeravam dal si trezan... vidim jesi... normalno reagiraš :u_plac:
PitBull Aerox:
lako moguce da je do namotaja, jer mozda je samo jedan krak i to taj koji salje struju za svijetla otisao... nemora on otic citav... a opet vuce i na kratak spoj negdje jer ak se palilo gasilo pri mrdanju volana... ispitvac u ruke i nac cete lako kvar...
dhorvat:
--- Citat: PitBull Aerox - 26 Listopad, 2008, 22:31:11 ---lako moguce da je do namotaja, jer mozda je samo jedan krak i to taj koji salje struju za svijetla otisao... nemora on otic citav... a opet vuce i na kratak spoj negdje jer ak se palilo gasilo pri mrdanju volana... ispitvac u ruke i nac cete lako kvar...
--- Kraj citata ---
OK! Znači postoji namotaj koji služi SAMO za svjetla?
Danas sam neš mrdal i ništa! Sve uredno spojeno, sve žice su u dobrom stanju, ali nebi svjetlo radilo za niš! Niti na trenutak...!
Kad dođe @dottore sve budemo znali! Srećom kaj imam namotaje u rezervi! Odnosno cijelo paljenje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju