Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
2TDottore:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 19:21:14 ---nije problem konektor! uzmem one konektore ili kako se već zovu što idu na te pinove i direktno kabal na regler!
kod mene na luni je konektor kockast i moram kabel po kabel provjeriti kuda ide!
--- Kraj citata ---
moze se i tako rjesit bez originalnog konektora ali onda posto su otvorene zice lako dolazi do korozije a to bas i nije prepametno jer regler zna od toga pregorit a ti si jos reko da se i vozis i po kisi i po zimi tak da neznam bas.Jedno vrijeme ce bit dobro samo kolko dugo ovisi o vremenskim uvjetima voznje.
robert:
istina, šta misliš dali bi se dalo zaliti vrućim ljepilom ili nekom smolom?
2TDottore:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 19:28:59 ---istina, šta misliš dali bi se dalo zaliti vrućim ljepilom ili nekom smolom?
--- Kraj citata ---
bi. i to bi bilo dobro. al onda je sranje ak to treba nekad skinut.mozda bolje bezbojnim silikonom on se da ipak nekak pocistit.
dhorvat:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 19:13:39 ---šta bi dao za orginal kablove sa roxa! onda nebi bilo problema oko malossi cdi, reglera i šaltera!
sad moram naći koju funkciju i farbe imaju kabli na regleru sa lune a i ovaj konektor sa kabla mi fali tako da ću i tu morati kemijati!
--- Kraj citata ---
Možda ti mogu kompletnu instalaciju nabavit od nekog starog minarellija (čak je to možda i od Aeroxa), al neznam kak ćeš onda čukice spojit! Jel imaš konektore ko od Aeroxa?
malaguti f12:
molim autorska prava kaj ce moj rele na slici dottore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju