Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - popravak svjetla
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 17:54:14 ---dobro ti se cini. :icon_thumright: A lezaje volana nismo slozili jer ih mora prvo kupit. Zgurali smo motor u stalu i ceka boje dane. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Al doslovce! U štaglju na zidu je sad... Valjda budu štakori imalo milosrdni i NE pregrizli to malo struje i žica kaj mi je ostalo :toothy3:
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 17:59:10 ---
To je mana starijim modelima i piga se lako. Pogotvo ako se skuter dize na zadnji. A lezaje od volana slozite tako da raskopate stari bicikl na prvom smetlistu :laughing7: ili u Vlaskoj gdje ima nekoliko trgovina sa biciklima, jedna kuglica je nekoliko lipa.
--- Kraj citata ---
Meni se popigalo pri padu po sj#banoj cesti! Jer prije toga su samo vilice propadale, niš drugo...
Ne kužim kaj misliš s tim biciklom? Kuglice imamo (15 komada :toothy11:) al je kavez u banani. Imaš ti kakvu ideju oko toga? I zakaj to nije nauljeno? Sve je suho bilo!
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 17:59:10 ---
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 17:54:14 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Listopad, 2008, 17:48:12 ---Jesi slozio na kraju lezaje volana? Meni se cini da ti je trokut od vilice savijen.
--- Kraj citata ---
dobro ti se cini. :icon_thumright: A lezaje volana nismo slozili jer ih mora prvo kupit. Zgurali smo motor u stalu i ceka boje dane. :toothy12:
--- Kraj citata ---
To je mana starijim modelima i piga se lako. Pogotvo ako se skuter dize na zadnji. A lezaje od volana slozite tako da raskopate stari bicikl na prvom smetlistu :laughing7: ili u Vlaskoj gdje ima nekoliko trgovina sa biciklima, jedna kuglica je nekoliko lipa.
--- Kraj citata ---
sta nije donji lager isti ko i gornji.celicni vijenac sa kuglicama.kak mogu stavit samo kuglice ak se njemu vijenac skroz unistio i kak da covjeku u trgovini sa biciklima objasnim koja je velicina vijenca i da mi to treba za skutera.bolje da to kupi original jel ja sam svoj platio oko 50kn sa kucistem i vijencem.
A kaj se tice trokuta budem ga ja probao poravnat malo na presu.ak nece ic morat cu ga dat frendu da ga zgrije i poravna ili nek ga tak vrati gore jer se tak i tak vec navikao tak vozit.ak ce mu sve bit u nuli razbit ce se negdje. :laughing7: Oces rec da noviji roxevi imaju jaci trokut. :icon_scratch:
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 16:39:36 ---Prvo, slika od jučer, imam Ducati regler (neš je Roby pričal o tome)
--- Kraj citata ---
kad već spominješ ducati regler imam jedno pitanje!
na regleru su 4 pina, kako se može ispitati čemu koji pin služi?
ja bi taj regler morao pripasati na žice od lune ali neznam šta je šta!
2TDottore:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:10:38 ---
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 16:39:36 ---Prvo, slika od jučer, imam Ducati regler (neš je Roby pričal o tome)
--- Kraj citata ---
kad već spominješ ducati regler imam jedno pitanje!
--- Kraj citata ---
mislim da su dvije zice plus jedna minus i jedna masa.treba uzet obadva reglera i spojit taj ducati po tvom regleru i to radi.mi smo tak pripasivali par reglera sa npr. yamahe na suzukija i slicno i radilo je. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 27 Listopad, 2008, 18:09:41 ---ili nek ga tak vrati gore jer se tak i tak vec navikao tak vozit.ak ce mu sve bit u nuli razbit ce se negdje. :laughing7: Oces rec da noviji roxevi imaju jaci trokut. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Moguće :toothy3:
--- Citat: robert - 27 Listopad, 2008, 18:10:38 ---kad već spominješ ducati regler imam jedno pitanje!
--- Kraj citata ---
Znam da je debela crvena plus sa akumulatora, crveno žuta su sva svjetla, crna je valjda masa, za četvrtu nisam siguran.
BTW. Zval me Markez!!!! Majku mu 160 FAKIN KUNA OĆE ZA J#BENI LEŽAJ! Dečki zmišljajte nekaj drugo!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju