Ma razradis ga zacas. Pusti ga na leru 15min i jednu laganu voznju 10-15km i onda ga vec mozes pocet pomalo stiskat na kratke intervale
.....joj da si me vidio kako sam malossi razrađivao.700km do 30kmh.Vozio sam se danima po kvartu,mislili su da sam puko!!!!Neću tako ovaj put!
Ček, jel' barem potrajao nakon takve razrade ?
8000km cca.Karike vrisnule,cilindar ko nov,klip dobio po piksi od karike,ako sam meštra dobro skužio.Inače klip odličan,da nije dobio
Ma razradis ga zacas. Pusti ga na leru 15min i jednu laganu voznju 10-15km i onda ga vec mozes pocet pomalo stiskat na kratke intervale
Netreba previse cendrat, slobodno se vozis na pola gasa tako da se vrti 8-9 tisuca i tako vec razvijas brzinu od 70-90 km/h i puni gas mozes stiskat na kratko, ako je potrebno.
Bitno je da si u malo normalnijem rezimu dok se karike ne zaglade prema cilindru. Tako ce same karike duze durat.
Sigurno neću kao sa malossijem,tako nekako ću kako kažeš
Ali DRevo koliko sam mogao vidjeti i pročitati se manje vrti tako da mu je ovih 9tisuća već blizu full gasa.Malossi je bio na full sint ulju,a s obzirom na manje okretaje DReva razmišljam o polusint ulju.....financijski nije presudno,ali bitno da je adekvatno!