piaggovi fanovi: vjecna masina al se kvari kao svaka druga masina, dijelovi kao jeftiniji al opet skuplji od pezinih, francuski auti se porede s skuterom a alfa, fiat i ostali isprdci s piaggiom ne ?
Ne izdizem pezu jer i ona sama ima mana ali msm da bi 50% clanova def. trebalo psihijatrijsku pomoc.
Vidim da je suhi dobio ban zbog krsenja pravila ali od ostalih nije nitko a prvo pravilo je o diskriminaciji i pozivu na mrznju.
Pcelo objasni mi kak zvono i kvacilo rikava na dnevnoj bazi jer s piaggia na pezu i obrnuto sve pase a meni dan dnas traje serijsko kvacilo ?
Slazem se, Pezu treba mrziti
A Suhog, koji zestoko promovira Pezu na prljav nacij, sakrivajuci i negirajuci anegdote koje svi znamo, treba na neku pomoc poslati.
Ne razumijem o kakvoj jeftinoci pricas. De mi kazi koliko ces platiti terno grupu kad ti zariba Peza? Mislis jeftino ces olatiti onu kinesku gusanu? Ili ces dati 230 eura za Pezinu? Cak mislim da je to bez klipa, a.klip je 68 eura.
Koliko ces platiti vodenu pumpu od Peze original, jel zamjenska pisa.
Koliko ces platiti uljnu pumpu od peze?
To su tako te sitbic,e, imas i onu elektroniku uljne ako nemas mehanicku, ima li ih polovnih, ili samo nova dolazi u obzir?
Daj mi racunicu da Peza ostane Peza i Piaggio da bude Piaggio
Dodje tu, predstavi Pezu 50AC full serijala 100gpsa i kao podjebava nas sve, pa krene prcat. A u kakvim je mukama bio proslih godina, mjenjao setupe kao carape ... Ma de odjebi s tim.smrkavcem koji kurca ne ide i non stop prebrutalno zaostaje da nitko ziv, ponavljam, nitko ziv nema zivaca gmizati.
Care, imam iskustva sa skuterima preko 17 godina, i veci otpad od francuskog opcenito nisam vidio., Nikad me nista niie ponizilo kao francusko smece. Usavrsio sam koncept koji nitko nije i navozao se kao nitko, dakle slucajeve koje nitko ne radi kako spada. Ali mene je vise peza, JEDNO 7 KOMADA, izkebalo znas kako. Ja sam vidio pozitivne slucajeve, ali to je kap u moru i drago mi je da su zadovoljni, ali izjednacavat pezu nece nitko, pogotovo kome je to jedini skuter i gdje je ubo zdrav primjerak, zaboli me i da ih ima.vise, jer sam imao preko 100 svojih skutera.
e alfe i fiati, oni su dvostruko jeftiniji od francuza, kaj bi i to usporedjivao?