Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
Corector:
To je znak da sam usao u kosmoski mod, kazaljka okida na 87gpsa. Kada jednom prekuca, onda pokazuje realnu brzinu, ali ne smijes stati na 0. Ali ako malo duze drzim u kosmoskom modu, onda se sat brutalno zblesira i pokazuje za 10kmh gps manje nego sto zaista jest.
Zanimljivo je to, kada prekuca, i kada recimo pokazuje realnu brzinu, kazaljka ce normalno ici do 87 po satu kako je izbazdareno, i onda ce opet prekucati ali na 87 sto je na 25 minita, a ne dole na 30 minuta.
Uglavnom, to su francuske teske i zestoke komplikacije, ne volim biti drugaciji pod cijenu otpada, a netko bi ovo bas volio.
Razmisljam da ubacim sat od Nrg Powera, dakle ovo izbit pajserom od 10kg, i ubacit onoga, jer mi je puz za digitalni kmh, a dobio bi i prikaz okretaja te temperature kao bonus. A kosmoski mod bi se lijepo ocitavao s 3 znamenke.
matija84m:
Da bilo bi fora stavit od powera i imas sve na tom satu :icon_thumright:
I imat tocan prikaz stvarne brzine iako malo laze ali nebitno. Opet znas da laze 6-7 i lako odbijes samo.
zvonkec92:
Kakav kriminal taj đango 🙉🙈 gori kinez od cistokrvnog kineza baotiana 😆
Lezz22:
Ovaj forum se komotno moze nazvati mojpiaggio jer ocito ako netko vozi nesto drugo to nevalja a svi puni iskustava a vecina ni sjeli na pezu, iako mi je drago kakvu je titulu peza dobila jer dijelova ima za sicu :icon_thumright:
matija84m:
Nije da peza nevalja, nego piaggio vozi vecina, zasto? Treba se zapitat? Ja bi isto volio da netko napokon slozi pezu da bude konkurentna. Kao minareli recimo ili bolje ili bolje od piaggia. Di ste? Samo se neko nađe uvređen a vozi gmizavca koji jedva krene sa semafora. Neki su pokusali slozit pezu oa odustali. Ali jedna lasta ne cini proljece.
Ja sam rekao vec svoj razlog zasto piaggo. Znaci serijala ustelana sa malossi multivarom i slabijom rezonkom pegla 100gps-a.
Polovni auspuh i polovni multivar kupis za cca 500 kuna. Znaci minimalni tjuning za minimalne pare.
Ajde sada vi pezoljubci. Koliko treba ulozit da peza prati promet. Ili da ide 100 gps-a?
Samo se nemojte izvlacit ma meni je dosta i 80. Jer tolko ide kinez bez blokade.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju