Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (16/28) > >>

Corector:
Vozi se s Francuzom. Nek se vozi, ali nek nas ne prca da je svaki talijan i Piaggio smece, svi mi to dobro znamo, al nam je draze to nego vozit francuza.

matija84m:
Mene zanima da imam mocnu masinu, a ne gmizavca. A piaggo je tu najjaci sa najmanje kemijanja. I sukladno tome nemoze bit najizdrzljiviji, jer mu ne pustam puni gas od benziske do benziske. Znam dedu kaj ima apriliju sa piaggio masinom, jedino skinuta blokada. Lik ima 70 tkm. Al ga ne goni kao da ga ukral.

Corector:
Ja bih volio da mi svi vozimo francuze pa da se jadamo u tuning mukama, i kako bi nam bilo da ih stalno forsiramo + pretovarimo + preopteretimo hehe

Corector:
Usao u kosmosmi mod i na jednom netko brutalno gmize, razlika u brzinama je oko 60kmh. Odmah se pali alarm i uzbuna koji te tjeraju na zestoko kocenje, sve se normalno krece, al neki k**ra* gmize i smeta na cesti. Maznem ga kao avion i nisam ni stigao procitati koji je to krs, ja mislio Habana ili Mojito, ali oni ne gmizu tako brutalno i opasno sporo da te sav ostali svijet naguzi.

Kasnije sam shvatio da je Đango.

matija84m:
Ovo mi najjace na elistaru kad kazaljka na kraju napravi ovaj skok i tu ostane. Jer francuski inzinjeri znaju da to nemoze preko 80 i nema potrebe da kazaljka ide dalje. Ali ova pura onda tek ubrzava jos sigurno preko 20 na sat.

Da znaju da si stavil piaggo masinu na francuza tuzili bi te :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju