Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (18/28) > >>

Lezz22:
Nekazem ja da je peza jaca od piaggia, ali skuter nije daleko od mine i piaggia sporiji je ali nista posebno, osobno imam sredjenu midrace pezu i drzi me i vise neg odlicno. I auto kad se kupuje kao i kod motora se gleda da ti pase i izgled i snaga i da se ne kvari puno, meni zrtvovat 5aka gpsa radi izgleda iskreno nije bio problem, izgledom mi je osobno najljepsi, a ni ne kvari mi se bas kako ljudi pricaju zato mi nije jasno zas se tolko natjecete.

Prije se svasta pojacavalo i vidjalo po cesti a danas samo runneri (nemam nis protiv njih), cak mi drago i kineze vidjat malo sredjene ali imam dojam da nista nevalja vise ak nije piaggio

PchelaUbica:
Kad smo vec kod spidfajta . Samo spustis noge na pod i nece pobjec nikud

matija84m:
Nadam se da midrace ipak bolje krece.

Scooterist_#1:

--- Citat: matija84m - 01 Srpanj, 2020, 22:43:19 ---Nije da peza nevalja, nego piaggio vozi vecina, zasto? Treba se zapitat? Ja bi isto volio da netko napokon slozi pezu da bude konkurentna. Kao minareli recimo ili bolje ili bolje od piaggia. Di ste? Samo se neko nađe uvređen a vozi gmizavca koji jedva krene sa semafora. Neki su pokusali slozit pezu oa odustali. Ali jedna lasta ne cini proljece.
Ja sam rekao vec svoj razlog zasto piaggo. Znaci serijala ustelana sa malossi multivarom i slabijom rezonkom pegla 100gps-a.
Polovni auspuh i polovni multivar kupis za cca 500 kuna. Znaci minimalni tjuning za minimalne pare.

Ajde sada vi pezoljubci. Koliko treba ulozit da peza prati promet. Ili da ide 100 gps-a?
Samo se nemojte izvlacit ma meni je dosta i 80. Jer tolko ide kinez bez blokade.

--- Kraj citata ---
Peza od suhog ide 100 gpsa samo rezonka i multic ocem pricamo??? Jos zracnjak s lc getribom nikakvi kitevi
Speedfight vodenjak euro 1 svaki dere 85 gpsa ko od sale bez multica i rezonke... A piaggio svi voze ne zato kaj je najbolji neg kaj je to zakon mase i sta raja prica... Ja ne uzdizem pezu radi idealiziranja neg iz cistog iskustva... To nije skuter za upgrade ikakav, al od serijale ce vozit najduze (mislim na masinu) a ne da mi blokovi nw izdrze do bar 20000... Ko i sve u ovoj drzavi... Nemas golfa 7 nisi fora

Scooterist_#1:

--- Citat: Lezz22 - 01 Srpanj, 2020, 22:23:57 ---Ovaj forum se komotno moze nazvati mojpiaggio jer ocito ako netko vozi nesto drugo to nevalja a svi puni iskustava a vecina ni sjeli na pezu, iako mi je drago kakvu je titulu peza dobila jer dijelova ima za sicu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
S ovim se slazem... Moj piaggio i nista drugo.. J### te piaggio.. Vozim ga i sam al zato kaj sam neplanirano uletio u generalku i jos sitnica i nemam racunicu ga prodat odma..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju