Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

(1/28) > >>

Scooterist_#1:
Pozdrav svima! Evo moram ovo napisati i izbaciti sav gnjev iz sebe... Kupio ja Nrg Mc3 u nedjelju i tako dopelao ga doma odma u garazu na inspekciju... Lufta na radilici tolko da pri pomaku u bilo kojem smjeru zijeva bar 3mm.. Zupcanik kurble raz##ban ko i na vecini pia grupacije.. Idem se vozit vilica mi izbija ramena na svaku rupicu oces malu oces vecu... Skinem aku da ga zamijenim ono strulio prihvat amortizera od kiseline.. Nista.. Danas krenem na manji trip voda tece i sprica na cep po lijevoj nozi.. O reko je##m ti digicku #####... Idemo dalje.. Imao razgovor za posao i krenuo iz centra za jankomir, dosao pred firmu i stanem da se parkam i zakljucam volan ono dubre se zgasi na leru.. Reko sta ti je.. Kasnim na razgovor, ali ajde primili me obavio to i vracam se ljubavi svojoj tepajuci kako mu se priblizavam.. Krenem kurblat ko sivonja nista.. Nemam alata jerbo sta ce mi to je "talijan".. Sparina mi vadi zadnju kap znoja i tako ja lud... Zovem slep sluzbu i veli nema problema evo me iz centra za 20 min.. I eto ti njega za 20min,donio svjecicu drugu i kljuc i ajmo skidanje i gledanje iskre-nista, nema iskre.. Nije proslo ni minutu evo ti 2 tulipana iz ford focusa srebrnog u civilu dobar dan decki moze dokumenti... Reko moze a jel imate mozda vi cdi ili namotaje?? Pregledali i pretresli koda vozimo kamatarke a ne skutere.. Nista idemo dalje, sjedam na skuter i cekam vucnu da me pogura do rudesa.. I tako ja dokoturao smece kojem sam vjerovao mozda i vise nego peugeotu.. Otisli su namotaji.. Ovim putem samo zelim izbaciti dugo natalozeni gnjev prema talijanskim skuterima i njihovim kineskim dijelovima.. Radilice im pucaju ko od sale, lezaji tesko izdrze dulje od 15-20000, boja na plastikama se tako lako pocne ljustiti nakon duze vremena, struja im je za goli k####, vilica je kamen nakon jednog sljemena... Je#o te talijan da te j#bo...  :redface:Ovo nije  nikom u inat ovo je samo ono sto ja mislim o Pia grupaciji...
Peugeot vertikala je godinama ispred, ali to je samo moje misljenje.. Hejteri cekam vas, ne sumnjam u temu od 15 strana i zustre rasprave..  :angry7:

dario007:
Suhi slep sluzba,nije ni cudo kaj je popljuvao Talijana

Zacvikani:
Kruze price da u zadnja 2tj bez francuske vive talijani bi jos uvijek bili kraj ceste ili na otpadu.
Navodno Malaguti neki pa DNA pa sada Mc3.
To je ono samo sto kruzi tu po forumu. Cifra talijanskih crkotina je sigurno puno veca.

Scooterist_#1:
Dobro kruze :toothy12: od pia priznajem jedino skutere do 2000.g...ovo ostalo  :help:

stipe:

--- Citat: Scooterist_#1 - 17 Lipanj, 2020, 00:15:35 ---Kupio ja Nrg Mc3 u nedjelju i tako dopelao ga doma odma u garazu na inspekciju...

--- Kraj citata ---

eto u tome je problem, jer ljudi inace rade obrnuto...

nije u skuteru problem, vec u prijasnjem vlasniku koji ga nije pazio... a ti ga kupio razjebanog...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju