Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (25/28) > >>

Bakonja fra Brne:
A u vražju mater...Sad ste me toliko prepali da Peugeot niš ne valja da ga razmišljam odmah prodat dalje od straha da nešto ne rikne.
Majstor mi je skinuo blokadu ( onu na auspuhu nije ni dotaknuo ) i skuter pokazuje oko 80 km/h na sat, s nekad i više. To je realno negdje oko 68 kn/h po mojoj procjeni.
I još je podešen fergazer pa mi je sad ler gas dosta nisko tr nakon paljenja u prvih par stotina metara bi sigurno riknuo da mu ne dam međugas. Sad sam primjetio da slini po motoru, a majstor veli da bi trebalo predihtat fergazer s novim brtvama, ali da je još rano za to.
Ja se bojim da se ne zavužgam u vožnji.
Brzina me zadovoljava, ali nakon skidanja blokade više mu treba da se pokrene tj. kao da ima  sekundu kašnjenja u startu, a onda rekativno sporo krene, ali kad se razvije meni je ok. Naravno uvijek može brže, ali meni je bitno da ne smetam u prometu. Sad već i meni smetaju.
Suhi mi se ponudio za servisiranje skutera , ali sam se već bio dogovorio s majstorom.
Mislim da morate biti malo tolerantiji, a ne toliko zagriženi.
Ja nemam ništa protiv nito jedne marke skutera niti me interesira neki tuning. Ako hočeš brže položiš A kategoriju i Bog te blagoslovio.
Mene na Elystaru sve više smeta položaj sjedenja, ali to najviše kad se vozim duže od pola sata. To definitivno nisu ergonomski oblikovali ili ja nisam po njihovom standardu.
Kumu uskoro iz Njemačke dolazi Piaggo Liberty 50 4t.
Navodno skidanje blokade za taj skuter dođe 300 eura(!) , a maksimala ide sa 48 km/h na 58 km/h. Ako je to istina sad bi imao i te kako razloga popljuvat Piaggio.
Nadam se da to nije baš tako, ali vidjet ćemo uskoro.
A vidiš Corektore mogao sam birat između Elystraraili dva modela Kymca- Spacera ili Dinka. Ne znam ima li što u tpj klasi od Piaggia tj. da je skuter veći, a da je i dalje 50 ccm.
Sad ste me isprepadali da ne znam da li da se uopće vozim na skuteru da nešto ne rikne u putu. ::)

matija84m:
Sve je to isto kada pricamo o novom skuteru, jer su svi priguseni i uz to i nekvalitetni. Previse se kina umjesala.

PchelaUbica:
Bakonja ti ocito ne kuzis razliku izmedu 4t i 2t skutera
Nemos bilo koji 504t usporedivat sa ovima.
Nedaj boze da dvoje sjedne na njega
Al peza lagano spada u tu kategoriju

Dario sta je sa attackom, vidim porez vise ne skidaju na kraju narudzbe. A inace su skidali.
I dostava je 38eura majku im

Bakonja fra Brne:
Ma kužim ja da je moj Elystar jedan od sporijih 2t skutera. Meni je oko 70 km/h išao i Kymco Spacer pa sam se valjda naučio na tu sporost.
Neki dan sjednem na Neos. Pa to je Ferrari što se tiče starta.
Ja ne lažem da ne bi volio da mi je skuter brži i življi, ali mi je tih 70 km/h donja granica upotrebljivosti u Zagrebu.
Piaggio Liberty je kupljen, vjerujem, zbog dobre cijene.
Kum ima 60 kg pa bu ga nekako povukao.
Mene je frapirala cijena skidanja blokade.
I vama za informaciju stari zaobljeni tramvaj je brži od novog Končarevog za oko 5 km/h. Novi je ograničen na 50 km/h dok je stari odblokiran pa ide 55 km/h. :toothy10:

Corector:
Vidi, kad sam imao Elystara u stanju kao sto je tvoj, sudjelovao sam u pripremama Davis kupa u Areni, taman sam ga tada kupio i reko jeeebeno, ici cu sa skuterom (predodredio sam ga za jesensko zimsko vozilo), taman ga zapiknem pred sami ulaz odakle sam morao obavljati jos neke poslove, tako da mi je super uskocio, imam i neke opreme za vozit koja taman stane. Peglao sam svaki dan Av.Dubrovnik, Drzicevom i Slavonskom, i mene bi ti od semafora do semafora preskocili svi auti i tako u krug. Bilo je i kamiona i autobusa jer sam nabirao jedva 65 po satu sto ti dodje na 57gpsa. Izdrzao sam svega par dana, i poceo sam se boriti, koprcati, i patiti da to cudo ide normalno, medjutim borba je trazila nuklearnu energiju, jer ova ljudska nije dostatna, ja sam kapitulirao pred pezom, bome je i Suhi koji je zaisza veliki Pezo znalac. Kasnije sam ga doveo na 78kmh po satu sto je 70gpsa, ali mu je trebalo, prestiglo bi me 3/4 prometa...

Pa se pitam. Jel meni treba to da me sva moguca vozila konstantno prestizu, a nerijetko te i skoro okrznu? Dokle ce to tako, ako znamo da ima jako puno vozaca koji ne znaju vozit?

S druge strane, kazu kupi motor. Ok vozim i njega pa stalno prestignem one iz prethodnog ciklusa semafora i sta sad, da njih sve prestizem? Jedan preslab, drugi prejak...

Meni je jasno da ta masina moze ici puno brze, i drago mi je, ali sa mnom nikada nije isla niti jedna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju