Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
rs50e9:
kad sam kupovao skuter tocnije trazio sam apriliu rs50, jedini skuter koji sam gledao je bio peugeot jetforce. dizajn super, cijene oko 1000e...naletio sam na ditecha prvi vlasnik, ludilo kak je uscuvan i kak je fino isao.....poceo mi je trokirat skuter nakon par mj.. tu sam postavio upit, dobivao sam odgovore kakvi idu sad za peugeot. vrijeme je sve pokazalo
zvonkec92:
Ja neznam nista, znam samo da je suhy u spidija ulupao gro para, serafio svaki dan ili svaki drugi, napravio modifikacija milion da bi isao 100gpsa, stavio kit i sve se rasipalo i na kraju ga rasprodo i sam osobno ga popljuvao te istovremeno uzdizao AC a prije svega toga srao po mom reliju kak AC nista nevalja da to treba swapat na LC bla bla, vidimo di je suhy danas. Isti taj spidi je bio šlepan na velebitu nekoliko puta, po zagrebu nekoliko puta i to od kineske noge. Ode suhy u Grcku i Bog ga prosvjetli sa AC masinom jer je vidio da dole ne postoje LC skuteri i da se svi veselo i sretno voze na zracnjacima jer su vjecni ( al samo mrtve gmizave serijale )
Vidam onog svog bivseg keca stalno po dubravi i na slavonskoj i bude mi drago da je jos ziv i da vozi, ALI ja sam ga kupio sa 20tkm i sve je bilo tolko u savrsenom stanju da sam pol masine pomjenio. Lezajeve semeringe, repariro cmrljavi poderani alnaser ( lezajeve i cetkice ), kvacilo je bilo do aluminija poderano pa sam stavio od batine, lezaj u getribi od osovine kotaca se bio rasipo, pumpice kocnica mjenjao ( to sam brijem cak od maraca kupio ) uglavnom slozio ljepo pezu, ulupao preko 2500kn u njega i nisam bas bio odusevljen kako to u serijali ide, i onda neko kaze svaka peza vozi 20 hiljada bez da se šarafić ne pipne 🙈 Stajaznam bio mi je drag jer sam dosta truda ostavio na njemu i bio mi je ljep ali sam ga ipak POKLONIO Marjanoviću jer to je skuter za na plac i nista vise, da bi navuko na slavonskoj 85 gpsa trebalo se sakrit iza volana.
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,103050.msg1250911/topicseen.html#msg1250911
A za do placa ili ducana mi je dovoljna i batina serijala s blokadom, za sve druge obaveze i poslove nista ispod basea ne dolazi u obzir
dario007:
--- Citat: Scooterist_#1 - 02 Srpanj, 2020, 14:59:40 ---Tako je lezz... Forum ima teski kompleks s pezom... Jbg tesko je gledat kak nekima peza traje i traje, dok ti serafis sjebanog piaggia i molis Boga da je sad mir neko vrijeme... Rope, matija i ostali.. Nije mi do takvog prepiranja ni najmanje jer je narazini djece... Svi ste super pogotovo uzivo i kao kolege i glupo je tu se naguravat prek foruma... Ne pada mi napamet nastavljat ovo istom mjerom jer je u najmanju ruku smijesno... Ni u jednom trenu nisam imo namjeru ikoga podkurit, uvrijedit niti slicno ali vidim u kojem smjeru ide a to si necu dozvolit.. Samo me smeta kad se peza pljuje, a piaggio jedini valja.. Cemu?? Ima puno ljudi koji bi kupili bas Peugeot i htjeli se vozit na stock skuteru dugo.. Zasto nebi?? Zao mi je ljudi koji pitaju nesto u tehnikalijama za pezu pa im se momentalno popljuje skuter i tek onda mozda pomogne... Ako vpzis piaggio onda ti dodu doma i sloze skuter i jos ti plate pivu... Ljuti me sta clan zacvikani nemre imat account duze od mjesec dana jer samo iznosi svoje misljenje ko i svi ostali... A dobar je kad treba slepat ili pomoci nekome... Nit sam sa suhim bff nit ga uzdizem al je decko na mjestu i ima znanja za pezu i zna ga u dlaku... I onda se takav clan makne s foruma da bi se gurao dalje piaggio bez kontre.. E pa hvala vam svima na tome, nadam se da nisam nikog uvrijedio, prihvacam sve kritike al za mene je ovaj forum jedno veliko smece vec duze... Trazot cu osobno odmah bann da ne bih dosao u napast ponovno pisati... Lijepi pozdrav svima hejteri pravog skutera
--- Kraj citata ---
Morat cu te demantirati,Suhi je prvi put banan radi tockanja postova i nakon jedno 6-7 dana smo ga vratili na moju inicijativu i ja sam tada razgovarao sa njim i rekao mu da je vracen na forum.
Prva stvar koju je on napravio je bilo ponovno tockanje postova i tada je nakon toga dobio trajni ban.
Nakon toga je pokusao sa 5-6-7 razlicitih profila sudjelovati na forumu i ti svi profili su banani.
Svi dobro znamo kako je forum izgledao kad je Suhi u svakoj temi izdizao Peugeota i pljuvao Piaggia,to je tada uzelo maha i na nekin nacin se tome moralo stati na kraj.Isto tako Scooterist tema koju si ti otvorio je na nagovor Suhog...Sto znaci da je ovo opet uzelo maha i to tako ne moze funkcionirat.
Mene iskreno zaboli i za Piaggia i za Peugeot,svi voze sta im pase i Suhi sam zna da ja podrzavam njegov izbor.
Eto tako je i ovaj profil ugasen iako je dogovor među moderatorima bio da se Suhog pusti i da mu se da jos jedna sansa...
Eto toliko od mene ukratko.
Kome nije jasno zasto i kako neka odvrti postove od Suhog,zar je smisao sudjelovanja na forumu samo spamati i podjebavati nekog,te uzdizati svoj skuter?
http://forum.mojskuter.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=18901
Corector:
Kad je slijedeci povratak Peze?
Pitaj Belog jel hoce da mu jos jace slozim Nrga Purejeta, digao bi tlak za jos nekih 0.3 bara, i uz to probusiti zaklopku leptira gasa. Jos bolji odaziv na gas, jaci cuk, veci moment kroz cijelo u ubrzanje. Finije se vozi, trazi manje gasa.
dario007:
Beli se nabrusio,oce kit i auspuh za Puru.Rekao je kad dode plata da bi isli u narudzbu,samo vidim da su ovi sa Attacka pobenavili sa cijenama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju