Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (26/28) > >>

Bakonja fra Brne:
Ma sve 5. Ja od skutera od 50 ccm ne očekujem da ide 100 km/h, ali naravno da se ne bi žalio da može toliko. Ali od 50 ccm ja očekujem 70 km/h i to sam otprilike i dobio. Kako su me tek preticali dok sam išao 48 km/h...
Nek pretiče tko hoće a oni koji te obilaze sa par cm ionako najčešće stanu u koloni. Pa kad ga stigneš onda ga moraš uvjeriti da nije pametno da to tako radi. Alo ga ne uhvatiš imao je sreće. I kad sam išao sa blokadom vozio sam po sredini trake i nitko me nije gurao. Istina vidio sam u retrovizoru da me kako koji dođe iza pretiče, ali to nije moja stvar već zakonodavca. Kako je kod nas sve naopačke tako i propisi koji se odnose na skutere. Da mogu sa B kategorijom vozit do 150 ccm ne bi nikad sjeo na ovaj mlinček.
Znači iza mene tko se ljuti uvalim mu kruti :toothy12:
A to da je Peugeot moj san snova nije. Nego racionalan izbor koji se u dotičnom trenutku iz raznoraznih razloga čini najoptimalniji.

Corector:
Ovaj novi Kisbee ima najbolji polozaj sjedenja na Pezi , iznenadio se.

dario007:
Novi Kirbaj

zvonkec92:
Sve to novo nevalja nista kad nemres sam doma mapirat ko purejeta, bas me zanima kak bi suhy tu spejsovo cilindar, spusto glavu, budžio smešu 🙈

matija84m:
Pa netreba tu nista dirat, sve su u tvornici slozili. Samo sjednes i vozis. Pardon gmizes :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju