Ostalo > Razne offtopic teme :)
Piaggio Shit from China
Corector:
--- Citat: Lezz22 - 02 Srpanj, 2020, 15:12:02 ---ja neznam koliko je on sta tajio i sta radio ali niste njega ocito zamrzili neg skuter (jel ima logike?),ja da piaggio imam i da pricam da je sve u redu a kvari mi se masu bi li pljuvali po piaggiu? svaka budala ima svoje veselje tak i svaki vlasnik voli ono sto ima. vodena pumpa odlicno drzi (u serijali) za bilo kakvo pojacavanje ona vise nece toliko drzati, za cilindar iskreno nez koliko je novi iako nebi nikas uzimao nov osobno i stavljap na skuter koji vrijedi 3000 (70cc kit je drugo) ali cijelu masinu ispravnu nabavim za 400kn i za mene je to jeftino i svaki problem se popravi jako jeftino a piaggio masina dodje 1000kn.
Kazes puno peza te je izjebalo a piaggio nijedan ? pa kako to da je scooterista piaggio zaj#bo a peza nikad ? Jedno je kupit skuter koji je odrzavan i uredan a drugo je kupit kramu bilo piaggio il peza stvar je srece makar izvana izgledao kao nov
--- Kraj citata ---
Care, pa ti ne znas nista kad se trrba konkretno izkasniti. Ajde ne trabunjaj dzabe nego kad dohvatis cinjenice onda se javi. Nemoj mi prodavati te francuske ofucane fore, jer kad te lijepo direktno pitam da mi izneses skupocijene cijene, onda to iznesi, a ne da pricas ne znam ovo ne znam ovo, ali znam da je Peza dobra. Cuvaj to sto imas i ostani zadovoljan, a mi koji morano jesti g#vn# kad ti donesu francuze, to malo respektiraj jer to je isusovacki poso kad te sprci peza i kad ti rasiri supak na promjer odvodne cijevi iz wc skoljke, a to ti je fi 110. Toliko jednostavan koncept, a da te isprci vise nego bilo kakav injection....
Prosao sam kroz tisucu skutera i peza je gnoj.
To sto si stekao dojam da je fokus na osobu je krivo, ali s razlogom jer se radi o muckom provokatoru (profesionalnom online), osobi koja ce zanijekati svoja slepanja peze koja prelaze vise stotina kilometara!!! Peza je ono sto nikoga ne bi trebalo zanimati, jer kad shvatis da ti nece bas svatko cackati po pezi, to je dov9ljno za 90% ekipe da odustane u startu
Ja ne planiram tripovat s Pezama, pun mi je k**ra* gledanja u retrovizor i narusavanja vlastite sigirnosti, dal je opal ili nije. Ako Peza moze pratit promet onda ok. Sad u Sloveniji opet pi*darija, nas 7 se vozi normalno, Peza drka stotinama metara iza. Ma daj odjebi vise s tim televizorsk kurcem, da se mi svi moramo prilagodjavat i pust k**ra* pezi, jer ti je glavni cilj, da se svi prilagode drukcijem. Odjebi, odjebi s tom filozofijim pokoravanja drugih i trazi druge robove, ali ove koje je pikusao prcat je isprcao u jednoj voznji, a ja sam trpio pezu puuuun k, dok svi normalni ljudi daju do znanja odmah nakon jedne zajebancije s Pezom. Nece meni Peza diktirat tempo, a s druge strane to je otpad s kojim imam masu iskustava da kada se zbrojite nemate toliko s ostalim markama.
Slepo je purejeta jednom i ti kada se nisam kuzio u njih i frajer me prci za to na veliko. Alooo jel ti znas ista o purejetuu, z as moj k**ra*, i onda me na takvu situaciju lovi hahaah a nakon toga sam ja s purejetom naslepao pezi i pezi,, niti jedan setup mu nije bio uspjesan, sjebao je dosta voznji s tim otpadom. Sorry, svatko ima toleranciju, kod prosjecnih ljudi je jako niska, kod mene je cak visoka i to je peza uspjela istrositi...
Peza je smece u brojnim pogledima...
Lezz22:
Nemam se u planu svadjat tak da mi je ovo zadnji post, pravila ovdje ne vrijede jer po pravilima bi jako puno clanova trebalo dobit ban, uzivaj correctore u piaggiu i zelim ti puno sretnih kilometara, diskriminiranje clanova je ovdje veliki problem koji se ocito nece popravit, tjeranje novih clanova koji drukcije razmisljaju nisu dobrodosli i samim tim ovo je daleko od normalnog foruma. Lijep pozdrav svima :hello:
Corector:
Da da, odustani. Nikad nista nece priznati Pezo vlasnik, cim dodjemo do momenta kad treba iznest činjenice, odmah se pokupite.
Ovo za tjeranje novih clanova ti je normalna stvar, doduse ne radim to jer jednostavno izignoriram, ali ovo za pezu di sam prosao Isusovu muku bome necu nikada. Ko mi god stane na crtu s Pezo argumentima, ja cu ga pokopat jer imam visi nivo iskustva, a odlicno zapazam i njusim otpad.
Glede novih clanova, ... nezahvalni padobranci samo ulete, iskoriste, brutalno izrabe i pobjegnu. Kad budes u zivotu izrabljen vise puta, onda cu te pitati neke stvari. I sto se ne bi angazirao pa da posavjetujes malo ljude, ponovi to na desetke puta, pricaj malo kao papagaj pa da vidimo na kojoj ces brojci krenuti pucati... Poseban je osjecaj kad kazes nekome nesto, a taj ucini po svom, to je bas cool.
Inace imam celicne zivce, i ako sam ja grunuo na Pezu pitam se sto bi bilo s ostalima, kad vas krene cijedit i razbusivat, to cak ni Suhi nije izdrzao, pa je u znak djelomicne kapitulaciie prihvatio gmizanje na AC50 masini. Ja sam je barem isao unaprijediti, a.ne unazaditi, to mi bi bio poraz i priznavanje da sam bio ispacen i prepacen, i razlikujem se po tome sto nisam spusio gro para experimentirajuci u rupu bez dna koja sada ne postoji vise, ali moj Peugeot swapan postoji vec 2.5 godine... A kaj je on prosao s pezom u tom periodu? Strmoglavio se niz crveni tobogan s performansama i trajnoscu peze i upao u djubre zvano Peza AC50.
Corector:
Hvala na razumijevanju. Bilo bi korisno da svojim Pezo francuskim znanjem krenete doprinostiti, a ne da se samo javljate u obranu Peze bez ikakvih konkrentih cinjenica, ili s nedovoljno provjerenim informacijama. Jednom kad vas zahvati francuski komad koji ce usojesno izvaditi avu mast iz mozga, pobjeci ce te i sakriti se u misju rupu, to vam garantiram i necete se sjecati sta ste pricali o pezi.
Corector:
A nece mene zajebavat profesionalni online igrac. I na tom njegovom terenu cu ga posrat. Di je bio 2006 kada je se sralo po Pezo skuterima jer su se tada tuning kirbaji neprekidno raspadali. Dodje tu nakon 14 godina da me prosvjetli s pezom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju