E pozdrav ljudi, cisto da se malo javim ovako u specificnim i zanimljivim situacijama posto su ove obicne svakodnevica.
Pred kraj godine me smorili vapaji zasto gubi vodu ovaj auto. Dao sve od sebe onako u 10min, pogledao vani, unutra, ali nikako ulovit konkretan problem, medjutim, 0.5l vode u rashladnom sistemu je nestalo. Kroz par dana monitoringa, situacija se stabilizirala sama od sebe. Uljav motor bokte, bas neugodno.
Al nebitno je to, danas je Nova Godina, i gle na sta naletim prije 30min:
Vazem vec neko vrijeme koji autic da uzmem zeni. I sad ne zelim ispast svapska seljacina kako bi se reklo, a bogami ni teski debil da prkosim svojoj statistici, koliko kod ona jaka bila da kaze najvece NE, meni je jasno da se tu moze najbolje pro(vu)ci, ali toliki kockar nisam, pogotovo kad je u pitanju netko drugi. Da stvar bude brutalnija, zena i ja smo vidjeli skupa vec previse slucajeva, od toga je jedan koji se zapalio na sred ceste. Tako da ako izuzmem blize stotinjak mojih zapazanja, dovoljno je ono sto smo skupa vidjeli. Tako da se izbor suzava na nesto trece.
Zelim sve najbolje, i ovom prilikom se odricem 99% svoje srece u auto-moto svijetu i poklanjam to najpotrebitijima.