Maher kojem 70ccm traje od Zagreba do Rapca i na zalost tek do Duge Rese u povratku pa ga guras skroz do Zagreba s Gilerom.
I onda meni nesto govori kada satarem radilicu na 70ccm nakon glatkih 10tkm uz POLOVNU radilicu s gasiranjem u dvoje i sa skuterom koji je 40% tezi. Jesi li svjestan koliko duze treba trajati mehanika na tom prknu skup s tobom?? Pa 10 puta dulje nego meni, a realno, traje 100x krace nego meni
Uostalom, ja imam srecu da mogu predvidjeti vijek ovisno sto slazem, a tebi nisu pomogli niti ultra novi svi dijelovi, kao sto i sada furas, talijanske naravno, ali nisu kompatibilni s motorom od ves masine koji kad ode u centrifugu, izlazi iz balansa i sve razbaca...
Maher koji se ne moze nositi s 50ccm vodenim hladjenjem. Frajer popizdi i rasproda skuter u dijelove da ga vise nikad ne podsjeti na izgubljene godine zivota.
I opet si obrisao ili prijavio onaj poveci album mojih slika gdje serafis svoje "trofeje." Veceg i pokvarenijeg muljatora nisam vidio, gdje glumis finocu i besprijekornost pa drugi moraju placati pruzanjem svoje noge da te slepau. Od mene si dobio nogu u dupe, jer tvrdoglavijeg i bolesnijeg debila rijetkost je vidjeti, na srecu.
Frajer nesta laje na mene bez ikakvog pokrica, poveselio se vise nego svi navijaci u finalu nogometnog prvenstva kad je pao gol dok sam silovao purejeta u crveno na jednom od najtezih uspona u Hrvatskoj i sire, da bi na kraju ustekao diznu s novim gumicama i vozi dalje bez ikakvih posljedica. A lik pazi na doziranje gasa pedesetke, i opet se raspe u spenu da ne mozes niti popraviti to sve na terenu.