Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: operater za internet  (Posjeta: 7449 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline skuterFan

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Ki?matrans
  • MojSetup: ili ne
Odg: operater za internet
« Odgovori #20 : 27 Listopad, 2008, 10:56:34 »
a gle meni T-com.....

Jel znaš da se ti imaš pravo žalit? Ovo je mizarno!  :icon_scratch:

Koja đubrad!

Ja kaj živim - slobodnim stihom - u pripi#dini i imam veću brzinu nego ti u ZG!  :uff:

Jer po Uploadu vidim da si na 2MB/s

pise mi Brzina: 1.2 Mbps...a da je bar tako skida mi inace 500 Kbps i to u najboljim danim..heh
Evo makno sam sve slike... ; )

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #21 : 27 Listopad, 2008, 11:13:54 »
pise mi Brzina: 1.2 Mbps...a da je bar tako skida mi inace 500 Kbps i to u najboljim danim..heh

Znači oko 62 KB/s (kiloBAJTA po sekundi)... To je premalo...

1 Megabit veza od koje si još uvijek jači (1.2) ima download oko 105-120 KB/s.

Šalji pismenu žalbu te-komu! Moraju ti sredit to ili im zaprijeti da ideš na sud!
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #22 : 27 Listopad, 2008, 11:18:17 »
download : 1731 kb/s                upload : 137kb/s

server :Zagreb

Offline skuterFan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Ki?matrans
  • MojSetup: ili ne
« Odgovori #23 : 27 Listopad, 2008, 11:19:32 »

Znači oko 62 KB/s (kiloBAJTA po sekundi)... To je premalo...

1 Megabit veza od koje si još uvijek jači (1.2) ima download oko 105-120 KB/s.

Šalji pismenu žalbu te-komu! Moraju ti sredit to ili im zaprijeti da ideš na sud!

i kaj da im napisem?  :dontknow:
Evo makno sam sve slike... ; )

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 27 Listopad, 2008, 11:21:37 »

Te-kom?

Imaš ful premali upload... Jedino ak nisi na nekom čudnom paketu. Makar 128kb/s paket nema šanse da ide do 137, čak ni teoretski!

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #25 : 27 Listopad, 2008, 16:07:23 »

Te-kom?

Imaš ful premali upload... Jedino ak nisi na nekom čudnom paketu. Makar 128kb/s paket nema šanse da ide do 137, čak ni teoretski!
da t-com ........to je jos dobro prije tjedan dana mi je download bio manji od 5kb/s ,gore neg na dial up-u
mada imam brzinu od ˝2mb/s ˝

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 27 Listopad, 2008, 18:59:29 »
da t-com ........to je jos dobro prije tjedan dana mi je download bio manji od 5kb/s ,gore neg na dial up-u
mada imam brzinu od ˝2mb/s ˝

Jel su ti sigurno instalacije dobro spojene po kući? Ak jesu onda zovi njih da ne radi dobro! tel.: 0800 9000

i kaj da im napisem?  :dontknow:

Prvo nazovi ovaj broj iznad i ak ti niš ne rješe piši! Ako dođe do toga ja ti napišem pa ti šalji!

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #27 : 27 Listopad, 2008, 21:32:54 »
ma iskon je u banani, nika nebi njih uzo, najbolje uzmi tcom, najrazvijeniji su

Glupost!

Jel ti dostupan B-net u tom mjestu di si ti ??
Btw: B-net je najeftiniji i najisplativij IP u hrvatskoj zasada
čuo sam za taj b-net ali mislim da nije dostupan neznam kaj napravit,sve je to lopovluk totalni,a što se tiče iskona
neznam dal je to istina kaj vele jer nema smisla da t.com neda

Ovak: to mi je inače struka pa znam malo više o tome i imam par frendova kaj su radili u službi za korisnike i helpdesku u iskonu, optimi, te-komu i vipu...

Dakle iskon ima dvije opcije: Opcija sa i bez te-koma!

1) Opcija sa te-komom uključuje te-komovu infrastrukturu i inskonove impulse i internet promet. Znači dolazi pretplata od te-koma posebno i impulsi od iskona posebno, ko kak recimo radi Optima telekom. To je u slučaju da je kod tebe dostupna samo te-kom infrastruktura (kao i kod mene) i ta opcija nije baš previše isplativa jer se radi o uštedi od 1-3%, plus toga još imaš dva računa a ne jedan!

2) Opcija ako imaš na svojem telefonskom broju (odnosno u tvojem području) iskonovu infrastrukturu onda ti vrijede ona pravila (ponude) na sajtu od iskona - iskon.duo , family, surf, itd... i račun ti stiže jedino od iskona! Jedno UPOZORENJE: Iskon vam kaže da ukoliko prelazite na njih raskidate sve veze sa tekomom i da oni automatski odjave vaš ugovor sa tekomom i šalju vam na kučnu adresu papire da je sve rješeno... To je sve OK! ALI! To se odnosi samo na vašu telefonsku pretplatu... Znači da ADSL na te-komu morate sami odjaviti (naravno ako vam je istekao ugovor)! I tu sve veze sa te-komom prestaju!

Osim jedne: Prije nešto više od godinu dana te-kom je u tajnosti kupio cijelu firmu iskon! Ali to nema veze jer se to ne odnosi na cijene i razvoj iskona već mu je cilj bio u ono vrijeme da drži najskuplji i najjeftiniji internet/telefonski paket. Frend je uzel još onda iskon.duo surf, ima besplatnih ak se ne varam 150 minuta razgovora (neovisno fiksno/mobilno), 2 megabita vezu i flat te telefonske impulse koji su 50-60% jeftiniji nego na te-komu (IP telefonija). S tim da je na www.speedtest.net tih 2 megabita na iskonu 20-25% brže.

411 - speedtest je jedan od vodećih sajtova koji mjeri brzinu konekcije
thanks,sve je to meni jasno ali meni id toga ništ nije dostupno i mogu se j.....

ostao je samo t-com i to sam uzeo 2mbit flat za 170kn pa čemo vidjet jer i mom malom SELU frendovi koriste t-com
zbog istog razloga nedostupnosti.jedan je na vipu ali košta pun k..... i nije zadovoljan sa vezom dosta mu prekida jer nije neka pokrivenost.sve ostalo možda za koju godinu :frajer:
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 28 Listopad, 2008, 08:21:09 »
ostao je samo t-com i to sam uzeo 2mbit flat za 170kn pa čemo vidjet jer i mom malom SELU frendovi koriste t-com
zbog istog razloga nedostupnosti
.jedan je na vipu ali košta pun k..... i nije zadovoljan sa vezom dosta mu prekida jer nije neka pokrivenost.sve ostalo možda za koju godinu :frajer:

Isto ko i ja! Doduše kod nas je VIP odlično pokriven signalom ali ipak imam osjećaj da nije to to  ::)

Fiskno je fiksno... Barem dok se malo ne usavrši ta bežična tehnologija (EDGE, 3G, HSDPA...)

Offline igor27

• forumski skuteraš
« Odgovori #29 : 30 Listopad, 2008, 21:34:06 »
sada nakon tjedan dana oni meni javljaju da zbog nekih teh.problema meni adsl neće radit i da mi ga ne mogu isporučit!
da poludiš.zovem ja 08009000 i kažu da je problem u PARICI da ne valja veza,čovječe nekaj šteka linija,nemam pojma
javit če mi sutra što mi je činiti.
imate kakvi ideju u vezi toga jer neznam kaj da uradim,da zovem nekog da to pogleda,mislim priključak i to ili
su oni odgovorni da uklone eventualni kvar na liniji.

jadan sam,pomozite :help:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 31 Listopad, 2008, 15:27:52 »
sada nakon tjedan dana oni meni javljaju da zbog nekih teh.problema meni adsl neće radit i da mi ga ne mogu isporučit!
da poludiš.zovem ja 08009000 i kažu da je problem u PARICI da ne valja veza,čovječe nekaj šteka linija,nemam pojma
javit če mi sutra što mi je činiti.
imate kakvi ideju u vezi toga jer neznam kaj da uradim,da zovem nekog da to pogleda,mislim priključak i to ili
su oni odgovorni da uklone eventualni kvar na liniji.

jadan sam,pomozite :help:

Oni su krivi  :icon_thumright:

Offline igor27

• forumski skuteraš
« Odgovori #31 : 31 Listopad, 2008, 22:06:26 »
znam da su oni krivi allliiiiiiii!

na wierlesu hvatam dva signala od susjeda i od jedne firme u kojoj mi je frend serviser i nema zaključan router pa se mogu conectat na njega heheheh

samo je veza dosta slaba ali kaj je tuje brže od dial upa

ali ovo moram nekaj sredit jer tak nebu išlo ali kaj sad  :laughing3: :laughing3: