Sto se tice ovog kita ja sam zadovoljan, 7x kmh po kilometarsatu sa originalom sam dobijao max 60kmh, doduse nako 16 godina habanja original cilindra.
Vidi druze ti se mozda i razumijes nesto, koliko vrijedi tvoja rijec znaci na forumu to stvarno ne znam, posto nisam aktivni clan.
Gurtnera originala sam skinuo iz 2 razloga el Čok mu nije radio a Čok original zamjenski nisam nasao, dizna na originalu je bila 50, sto je dusilo ovaj auspuh.
Tako da sam kupovinom ovog zamjenskog Gurtnera dobio vecu diznu msm 75 , ispravan el. Čok, i stvar je funkcionisala, ali sa problemima.Iz cista mira u blagoj a dugoj strani mi se poceo iz cista mira gasiti, nakon toga sam narucio set dizni za Gurtnera od 50 do 74, stavljanjem dizne broj 54 je problem sa gasenjem rijesen i motor mi se normalno ponasao do prije par dana kad sam primjetio da ne moze izvuc u stranama u kojim je mogao do TADA.
Ja sumnjam na centralni ali nisam dovoljno strucan po pitanju kvacila da znam da li je do centralnog ili malih federa na opruzi lamele
Lamela je stelujuca pa se moze na njoj doradit tvrdina federa.Pozdrav i hvala na odgovoru
U svakom slucaju hvala ti sto si pokusao da pomognes