Tehnički kutak > Tuning skutera

imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit

<< < (6/12) > >>

FranjoST:

--- Citat: Oliverxxx - 08 Svibanj, 2020, 16:02:33 ---Još je na polici...čekam ostale sitnice...ta radilica mora biti jako dobra...u kombinaciji sa dobrim ležajevima i sve skupa pravilno ugrađeno.

--- Kraj citata ---

na koji motor to stavljas i koje lezajeve i to si uzeo?

Zigas:
jel taj mhr bolji od multivara ili samo zato sta ukljucuje ljubicasti?
 .....je bolji i još ljubičasta je u kompletu.

mi mozes napisat tocan naziv dijelova za zamjenu da javim covjeku onda
taj mhr i malossi kelvar.. i znaci yasuny r da zadrzim onda?

Ako dario007 kaže da je ok je ok. Ja nemam iskustva ali jih ima dario007 i njemu ja vjerujem 100%. I ja sam skužijo ako nešto kaze to je tako. Jer je sve to probao.

Pitaj tvog dilera kolko je cjena tog kompleta na sliki, jer dobiješ MHR team vario, komplet polutke i kevlar remen.  Možda se isplati i mjenjaš tvoj multivar, ljubičastu, polini remen i onu polutku. Samo rolice če ti bit prelagane u tom kompletu.

FranjoST:

--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 16:06:08 ---jel taj mhr bolji od multivara ili samo zato sta ukljucuje ljubicasti?
 .....je bolji i još ljubičasta je u kompletu.

mi mozes napisat tocan naziv dijelova za zamjenu da javim covjeku onda
taj mhr i malossi kelvar.. i znaci yasuny r da zadrzim onda?

Ako dario007 kaže da je ok je ok. Ja nemam iskustva ali jih ima dario007 i njemu ja vjerujem 100%. I ja sam skužijo ako nešto kaze to je tako. Jer je sve to probao.

Pitaj tvog dilera kolko je cjena tog kompleta na sliki, jer dobiješ MHR team vario, komplet polutke i kevlar remen.  Možda se isplati i mjenjaš tvoj multivar, ljubičastu, polini remen i onu polutku. Samo rolice če ti bit prelagane u tom kompletu.

--- Kraj citata ---

mislim da bi mi taj set bio preskup a i narucio sam vec prijenos koji je stigao danas i narucio sam malossi polutku koju cekam tako da onda jedino mogu pitat covjeka da zamjenim jos multivar i ljubicastu za mhr variomat?

Zigas:
Puno nas je na forumu, koji smo išli sa multivara 2000 na MHR team i dosta se boje ponaša i još sa linearnom polutkom je pun pogodak. Sa MHR varijo nečeš pogriješti ali i mutivar 2000 je sasvim OK.

FranjoST:

--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 16:37:18 ---Puno nas je na forumu, koji smo išli sa multivara 2000 na MHR team i dosta se boje ponaša i još sa linearnom polutkom je pun pogodak. Sa MHR varijo nečeš pogriješti ali i mutivar 2000 je sasvim OK.

--- Kraj citata ---

pitao sam covjeka da mi zamjeni multivar i ljubicastu za mhr variomat, hvala na pomoci pomogao si mi puno

sad mi dobavljac odgovara sljedece:

malossi radilica je 1600 kn ali iskreno nije neka sreća,voli dobit lufta i ne vrijedi te novce
najbolja radilica je top TPR racing,košta 1200 kn a bolja od malossia

dali je to stvarno istina ili prica nebuloze?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju