Tehnički kutak > Tuning skutera
imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit
FranjoST:
--- Citat: Zigas - 08 Svibanj, 2020, 15:35:57 ---
--- Citat: FranjoST - 08 Svibanj, 2020, 15:21:25 ---
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2020, 14:57:33 ---Kompa,jel tebi preporucuje dobavljac ili mi??
Vozio sam i stelivao sporta,nekoliko replica,dueta,nekoliko dreva,nekoliko sport pro-a,Racinga...
Tako da jako dobro znam sta ocekivati od kojeg kita,i koliko je neki kit dobar i sa cim upariti.
Nemoj misliti da se hvalim,samo predlazem ono sto znam...
Replica i Yasuni R su jedna od boljih kombinacija kiteva koju sam vozio,odnos okretaja,snage,potrosnje i trajnosti je najbolja.
Ta replica koju sam vozio je imala 25000km na prvim karikama,a 12-13 soma je terana na Nardu preko 11trpm
--- Kraj citata ---
znaci ti mi predlazes yasuni r sa mhr replicom i svime ostalim sta sam uzeo, prijenos kvacilo zvono itd? sta mislis o yasuny c16 posto je bolji? također sta mislis o stage 6 nekom auspuhu i kojem? posto mi je decko predlozio u startu stage 6 auspuh
i daj mi reci za taj remen neki lik kaze da mi polini remen na duzi prijenos i sav ostal setup nevalja? da uzmem malossi remen ili ima neki bolji od tog?
--- Kraj citata ---
Ako mošeš mjenjat, ja bi mjenjao i multivar 2000 i ljubičastu za MHR team i sa njim dobio gratis ljubičastu. Ako si naručijo i malossi polutku mjenjaj Polini remen za malossi kevlar za OR 19x9,8x820mm. I slušaj šta ti Dario007 kaže. 100% zna šta i kako.
--- Kraj citata ---
jel taj mhr bolji od multivara ili samo zato sta ukljucuje ljubicasti?
mi mozes napisat tocan naziv dijelova za zamjenu da javim covjeku onda
taj mhr i malossi kelvar.. i znaci yasuny r da zadrzim onda?
FranjoST:
--- Citat: Corector - 08 Svibanj, 2020, 15:39:57 ---Ajde ti malo ukljuci mozak, svako malo skrenes s puta i restartas se! Odluci se jel hoces slusati trgovca ili ekipu koja je vozila. Kakve to mrtve nebulozne cifre spominjes za jebeni base setup?
Ovo nece izaci na dobro.
--- Kraj citata ---
sta pricas ti pa vidis da razgovaramo tu... nisu to nebuloze cijene to su cijene kakve jesu... danas sam za ovaj paket na slikama pljunuo pet i pol soma i u ponedeljak jos dva soma za drugi paket + cekam sada mhr replicu da dodje jer mijenjam i moram vidit sad za taj remen i cak multivar sta mi covjek ispred rekao
Oliverxxx:
Lijepa lova...nemogu izdržati da ne zaspamam i da se ne pohvalim: ja upiknuo replicu i malossi rhq radilicu za 1000kn...novo zapakirano naravno...
FranjoST:
--- Citat: Oliverxxx - 08 Svibanj, 2020, 15:51:53 ---Lijepa lova...nemogu izdržati da ne zaspamam i da se ne pohvalim: ja upiknuo replicu i malossi rhq radilicu za 1000kn...novo zapakirano naravno...
--- Kraj citata ---
kako te sluzi ta radilica? dali da zamjenim trenutnu narucenu za tu mhr radilicu?
Oliverxxx:
Još je na polici...čekam ostale sitnice...ta radilica mora biti jako dobra...u kombinaciji sa dobrim ležajevima i sve skupa pravilno ugrađeno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju