Tehnički kutak > Tuning skutera

imam pitanje u vezi malossi sport 70cc kit

(1/12) > >>

FranjoST:
Imam otvorenu temu vec o mom setup-u pa je neko komentirao kit sad mi je to zapelo al me konkretno zanima malossi sport 70cc kit koji sam narucio za 1600kn..

na moj setup dali ima mozda neki kvalitetnije koji ce drzat duze i bolje i vise snage dat do 200-800kn vise ili tako nesto? molim misljenja prije nego ga preuzmem sutra

sport 70cc sam uzeo samo zato sta mi frend rekao da je odlican jer ga je imao..

tema sa mojim setup-om je ovo http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,112556.20.html

FranjoST:
ovaj sta sam narucio malossi sport 70cc jel bi bilo pametno da ih nazovem i da zamjenim sa Malossi MHR Racing 70cc on je 1000kn skuplji? dali ce motor biti brzi i bolji start-krajnja sa njime, dali ce odgovarat za trenutni setup i dali ce kit sam po sebi durati dosta?

dell:
Mani se mhr racinga jer to vuce vise popratnih dijelova a samim time i vecu cijenu.

I gdje si platio sporta 1600 kn jer te taj oderao za skoro 500 kn

FranjoST:

--- Citat: dell - 07 Svibanj, 2020, 22:04:55 ---Mani se mhr racinga jer to vuce vise popratnih dijelova a samim time i vecu cijenu.

I gdje si platio sporta 1600 kn jer te taj oderao za skoro 500 kn

--- Kraj citata ---

skuter dijelovi, koji best setup onda da napravit do max 8000kn

pogledaj koji sam trenutni setup narucio za 8000kn, ako ima bolji a da traje makar 20tkm+ mi recite ljudi, steta mi bacat novce ako mogu izvuci bolje, meni to prijatelj stela i radi sve

dell:
Ne pase ti mhr racing na postojeci setup, treba ti jaci spuh od yasuni r i karburator minimalno 21.

Uzmi to sto si vec narucio s time da su ti malossi delta, malossi polutka i malossi zvono nepotrebni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju